Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid

arkadaşlar 1 haftadır Madrid'in geleceğini arkadaşlarıma söylüyordum bugün üniversitede izledik kura çekimini ve çok sevindim iyi bir ekip geldiğine ...

ve inanıyorum içerde dışarda Galatasaray kazanacaktır ..

Böyle dişli rakibin gelmesi bazı şeylere o kadar büyük etki yaratcak ki.Devre arasında alınacak oyuncudan tutun da,oyuncularımızın motivasyonuna kadar...Ayrıca ARDA nın artık patlama yapması lazım bu maçta.Malum değeri gittikçe geri gidiyor.Bu şansı kullanıp,iyi bir fiyata transfer olması gerek.

Bu gerçekten önemli bir nokta.

Yaptığınız büyük terbiyesizlik,sizin gibi adamlar yüzünden hala böyle tanınıyoruz...

Neredeydi o defansları ipe dizen Aguero APOEL ve Porto maçlarında sorarım.Chelsea maçlarını hiç söylemiyorum bile.Lafla olmuyor bu işler.Koskoca Galatasaray takımının Atletico'yu elemesi bir Aguero'ya bağlı değildir.Biz Aguero bizim defansı ipe dizer mi diye düşüneceğimize onlar senelerdir bir türlü halledemedikleri defans problemlerini düşünsünler.Keita,Kewell,Baros gibi adamlar o defansı ne hale getirir onu düşünsünler.

Atletico'da isim ve fiyat olarak 3-4 isim olabilir ama totalde Galatasaray daha etkili isimlere sahip. Onlardan bahsederken özellikle 3-4 oyuncudan bahsederken biz ise minimum 5 oyuncudan bahsediyoruz. Ki Sabri'nin Keita ile birlikte oldukça kevgir olan Atletico bekini ne hale getirebileceğimizi sorgulamıyoruz bile. Yani Sabri'yi bile ekleyebiliriz ilgili etkinlikte. Dişe diş güzel bir maç olacaktır. Futboldan zevk alacağımız kesin.

Galatasaray'ın proaktif takımlar karşısında daha etkili oynadığı gerçeğini unutmayalım.

Sizler forumlarına dalmadan önceki mesajlarını okudum,bazıları küfür etmiş bazıları zorlu geçecek diyor bazılarıda daha kötüsüde olabilirdi diyor,genel kanı begenmedikleri yönde

el galatasaray nos pone en nuestro sitio

Galatasaray evimizde bize koyar.

podria haber sido peor...

Daha kötüsü olabilirdi.

pffffffffff JODIDO ...

F.ck :D

su mejor jugador es Arda Turan habilidoso hombre de banda

Arda Turan'ın yetenekli oldugunu söylüyorlar

A día de hoy el Galatasaray de Rijkaard está enorme y nos va a dar bien por culo

Pek anlamadım ama çevirede Galatasaray Rijkaard çok büyüktür,g.tümüze verecek :D gibi şeyler çıkıyor

Milan Baros se va a follar a nuestra defensa

Milan Baros bizim savunma f.ck gidiyor

Kısacası iki tarafında çok begendigini sanmıyorum çekişmeli ve zevkli maçlar olacaktır,umarım biz tur atlarız

Zor bir kura oldu ama A.Madrid'i zorlansakta geçeceğimize inanıyorum .

Atletico'da isim ve fiyat olarak 3-4 isim olabilir ama totalde Galatasaray daha etkili isimlere sahip. Onlardan bahsederken özellikle 3-4 oyuncudan bahsederken biz ise minimum 5 oyuncudan bahsediyoruz. Ki Sabri'nin Keita ile birlikte oldukça kevgir olan Atletico bekini ne hale getirebileceğimizi sorgulamıyoruz bile. Yani Sabri'yi bile ekleyebiliriz ilgili etkinlikte. Dişe diş güzel bir maç olacaktır. Futboldan zevk alacağımız kesin.

Galatasaray'ın proaktif takımlar karşısında daha etkili oynadığı gerçeğini unutmayalım.

işte tam bu cümle :2_thumbs_up_-_anima

Sizler forumlarına dalmadan önceki mesajlarını okudum,bazıları küfür etmiş bazıları zorlu geçecek diyor bazılarıda daha kötüsüde olabilirdi diyor,genel kanı begenmedikleri yönde

Galatasaray evimizde bize koyar.

Daha kötüsü olabilirdi.

F.ck :D

Arda Turan'ın yetenekli oldugunu söylüyorlar

Pek anlamadım ama çevirede Galatasaray Rijkaard çok büyüktür,g.tümüze verecek :D gibi şeyler çıkıyor

Milan Baros bizim savunma f.ck gidiyor

Kısacası iki tarafında çok begendigini sanmıyorum çekişmeli ve zevkli maçlar olacaktır,umarım biz tur atlarız

Keita'dan bahseden yok asıl tehlike o :D

Ben zevkli maçlar izleyeceğimizden eminim.Daha 2 ay gibi bir süre var ve bu süre içerisinde yapılacak transferlerden tutun oyuncularımızın performansına kadar herşey çok ama çok önemli bizim için.Bence şanslar eşit durumda.İnşallah turu geçen taraf biz oluruz.

Defansta büyük hatalar olmazsa çok rahat alırız..

Milan Baros bizim savunma f.ck

Ben buradan anladımki Atletico´nun defansı çok ağır çünkü Baros çok süratli bir futbolcu defansın ağırlığından Baros´un süratinden çekiniyorlar

Doğru mu anlamışım ?

En önemlisi Rijkaard bu takımla kaç kere karşılaştı en büyük avantajımız bu!

madridliler ne güzel yorumlar yapmış öyle:D

Bizim savunmamız kötü ama Atletico'nun da evlere şenlik :D

Milan Baros bizim savunma f.ck

Ben buradan anladımki Atletico´nun defansı çok ağır çünkü Baros çok süratli bir futbolcu defansın ağırlığından Baros´un süratinden çekiniyorlar

Doğru mu anlamışım ?

Atletico defansıda bizim defans gibi kevgirlik:)

Defansa takviye şart ayrıca ordaki maçta Servet oynamasın defansta hele Gökhan Zan hiç oynamasın defansta Emre Aşık'la yeni alıcağımız stoper oynamalı.

Atletico'yu elersek çeyrek final görürüz.İnşAllah kupayı alırız.

5-5 falan bitecek o zaman maçlar .

Karsımızdaki takımda kendi oyununu oynamak isteyecek ilk etapta bizi durdurmayacak acık bir futbol izlicez her iki takım adınada ve ikisinin de defans zaafları yüzünden maçların üst bitmesi hiç de süpriz olmaz :)

İddiacılar bizim maçla,fener'in maçına üst yazsın:)

Geri
Üst Alt