Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi | 17 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abooovv perisic marianoyu arkasına iple bağlar çeke çeke götürür valla
Daha bunun Lautaro Martinezi var, sol bek serefsiz Asamoah, kaleci handanovic

Kadroya bak lan

Handanovic
Vrsaljko De Vrij Skriniar Asamoah
Nainggolang Vecino
Balde Keita Brozovic Perisic
Icardi

yedekleri de feci

Gennaro
Ambrosio Rannochia Miranda Dalbert
Joao Mario Gagliardi
Politano Vallero Candreva
Lautaro Martinez

bunlari isteyen kötülügümüzü ister. O ölüm grubundan zar zor elendiler

iyi transferler gelirse alan mangala gibi takımın çehresi değişir belli olmaz hiç

Peki alinti yaptigim diger kisi neden gelmesini uygun gordukleri arasinda saymis ?

Sonra bana tepki koyuyorsunuz ama su dengesizligi sorgulamakta hatali miyim yani
yeni rakip istiyor diye en zorlarindan. Baska türlü düsünemem. Bunlari isteyen GSin kötülügünü ister gibi

Betis bize top göstermez. Az avrupa futbolunu takip edin beyler
Deplasmanda barcelonayı ezmişler ama bizim taraftar puan durumuna göre seçiyor rakipleri. betis bizden her bölgede daha üstün takım. hızlı oynayan takımların hepsi bizi ezer geçer maalesef. zenit dinamo kiev veya zagreb gibi bizim ülke futboluna daha yakın ekiplerden 1i gelirse şansımız 50-50. Bu üçü hariç hiçbirini geçemeyiz

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genk bizi haşat eder beyler adamları izlemediniz mi bjk maçlarında :/

Hani arkadaşlar çektiğimiz bir ekipten herhangi birini geçme şansımız maksimum %30, sonra hayal kırıklığına uğramayin diye söylüyorum. İnşallah Chelsea Arsenal Sevilla falan gelmez gelirse maça çıkmayalim.

Bana kalırsa en iyi kura DİNAMO KİEV olur.
Daha bunun Lautaro Martinezi var, sol bek serefsiz Asamoah, kaleci handanovic

Kadroya bak lan

Handanovic
Vrsaljko De Vrij Skriniar Asamoah
Nainggolang Vecino
Balde Keita Brozovic Perisic
Icardi

yedekleri de feci

Gennaro
Ambrosio Rannochia Miranda Dalbert
Joao Mario Gagliardi
Politano Vallero Candreva
Lautaro Martinez

bunlari isteyen kötülügümüzü ister. O ölüm grubundan zar zor elendiler

Icardi yavşağı bizim defansı hallaç pamuğu gibi atar. Hemen hemen her atakta yerleşim problemi yaşayan defans o şerefsizi tutamaz. Zaten perisicin hastasıyım, adam yorulmak nedir bilmiyor ve tabi naingolan tek başına ortasahayı alır

Genk besiktasi iki maçta da pas pas etti. Fizik gücü yüksek bir takım, bizim pilimiz 60'ta bitiyor. Biz de pas pas oluruz. İnşallah Villarreal gelir.
Bu sezon Genk'i izlemedim hiç dediğin gibi olabilir ama bu Beşiktaş'ı pas pas etmeleri ölçü olmaz bence. Zaten şöyle bi düşününce kimseyi yenemeyiz diyorum ama Porto karşısında 2 maçta da oynadığımız oyun umut veriyor biraz açıkçası..

Beşiktaş 16-17'de zkindirik İsrail takımını çekti. Ondan sonra ondan da daha dandik bir Yunan takımını çekti. Bize geliyor Chelsea Arsenaller.

Bu sezon Genk'i izlemedim hiç dediğin gibi olabilir ama bu Beşiktaş'ı pas pas etmeleri ölçü olmaz bence. Zaten şöyle bi düşününce kimseyi yenemeyiz diyorum ama Porto karşısında 2 maçta da oynadığımız oyun umut veriyor biraz açıkçası..

Hocam fizik konusundaki Beşiktaş'tan bile daha kötü durumdayız. İmkanım olsa takımın kondisyonerini anında kovardim. Beşiktaş Genk deplasmanında 75. dakika gibi fiziken bitti son 15 dakika ölüp ölüp dirildiler bizim 60ta bitiyor. Ne yapacağız belli değil.

Peki alinti yaptigim diger kisi neden gelmesini uygun gordukleri arasinda saymis ?

Sonra bana tepki koyuyorsunuz ama su dengesizligi sorgulamakta hatali miyim yani

Yahu ne ilginç adamsın herkesin görüşü farklı olucak tabii hepimiz aynı yorumu yapıcaksak ne halt yemeye forumdayız trollsün diyecem arada mantıklı yorumlar atıyorsun ama aynı şimdi olduğu gibi bazen öyle saçmalıyorsun şaşıp kalıyorum.

İnter dengesiz takım aynı Milan ve bizim gibi 2 dengesiz takım karşılaşırsa şansımız olur diye yazdım çok merak ettiysen.

Hocam fizik konusundaki Beşiktaş'tan bile daha kötü durumdayız. İmkanım olsa takımın kondisyonerini anında kovardim. Beşiktaş Genk deplasmanında 75. dakika gibi fiziken bitti son 15 dakika ölüp ölüp dirildiler bizim 60ta bitiyor. Ne yapacağız belli değil.
Fizik olarak Villareal, Zagreb falan da üstündür bizden zaten. Ama Genk özellikle fizik gücü yüksek bi takımsa gelmesin tabi..

Kuralar öncesi tur atlama şansımız %20 bana göre.
5 takım %50 eleme şansımız
7 takım %0 eleme şansımız.
Topamda %20 ediyor.

Cek ordan bir genk

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!
Formundasın reis
kelime-oyunu-muzikonair-830x470.jpg

Takımın düzeleceğini varsayaeak yazıyoruz değil mi? Düzelme olmazsa o takımların tamamı rencide eder bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt