Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi | 17 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su anki kural asiri sacma.CL'den gelen 8 takimi direkt seri basi yapip Uefa'da en kotu 4 birinciyi alt torbaya atmalari lazim.

13-14'te Trabzon 14 puanla grubu lider bitirip Juventus'la eslesmisti mesela.Boyle sacma is mi olur?

Yenebileceğimiz 1 ekip var mı?
Onu çekip elenelim.

galatasaray-kura-cekimi-sirasinda-mustafa-cengiz-ve-abdurrahim-albayrak-sevinci_10339179-25500_640x360.jpg

Bari yayın geliri arttsa 3 5 bir şey alsak yoksa ne halt yemeye geldik buraya

Avrupa Ligi'nde şu ana kadar Son 32 Turu'na kalan 16 takım;

Galatasaray
Chelsea
Napoli
Inter
Arsenal
Sporting Lizbon
Zenit
Salzburg
Fenerbahçe
Dinamo Kiev
Eintracht Frankfurt
Bayer Leverkusen
Lazio
Real Betis
Dinamo Zagreb
Zürih

saka gibi. iyi ki bir kere AL ne katildik bu ne lan. Daha beterleri yarin + persembe katilacak
şaka maka zagreb dışında elenecek takım yok. Onlar da fbyi 4-1 yendikleri maçta 8 atabilecek kadar iyi oynamışlardi, yani tirstirabilirler yine de o kadar kötü değildir

müstadlar serie A başı takımar neredeyse gruplarında gol bile yememişler :) bir çoğu namağlup. bence lige odaklanma vakti geldi

Bjk berabere kalır ve çıkar , 3 takımda kalsın son 32 ye anyayı konyayı görelim.

demek istediğim, genk sapburgu yenerse genk seribaşı oluyor bjk ise 2. oluyor. yani baş kısmını tadabileceği 1 ekip çekecektir. eğer genk hıyarlık edip de sapburga yenilir, 8taşım da kazanırsa o zaman 8taşım seribaşı olacaktır

demek istediğim, genk sapburgu yenerse genk seribaşı oluyor bjk ise 2. oluyor. yani baş kısmını tadabileceği 1 ekip çekecektir. eğer genk hıyarlık edip de sapburga yenilir, 8taşım da kazanırsa o zaman 8taşım seribaşı olacaktır

Bjk alamaz maçı anca berabere

Kolay grup gelince ne olduğunuda gördük.Ümidim yok hiç.

Biliyorum hepinizin icinde lan 2.uefa kupasini alabilir miyiz düşüncesi var.icinizi kipir kipir ettiren 1 dusunce. Vallahi biz avrupa ligini özledik. Gecenin 3 ünde tur hesabi yapmaya başladık.

malmoye yenilmezlerse her turlu 2.ler zaten, aptal sarpsborg son mactaki yenilgilerine yansin
istediğim şeyi açıklayamadım, demek istediğim yarın bjk kazanır, genk kaybederse o zaman 8jk seri başı olarak çıkacak. 8tajın çıkıp çıkmaması önemli değil benim için. ama çıkacaksa 2. olarak çıksın babayı alsın. benim hesabım bu,

bu nedenle de yarın genk'in kendi evinde sapburga saplaması gerekir. böylelikle genk, grubu 1. sırada tamamlayacaktır. o zaman chelsea-8taş, arsenal 8taş eşleşme ihtimali doğar. 5 aydır kafamızı silkeleyen meşiktaşlılar paspas edilir ve sokağa çıkamayacak duruma gelirler

istediğim şeyi açıklayamadım, demek istediğim yarın bjk kazanır, genk kaybederse o zaman 8jk seri başı olarak çıkacak. 8tajın çıkıp çıkmaması önemli değil benim için. ama çıkacaksa 2. olarak çıksın babayı alsın. benim hesabım bu,

bu nedenle de yarın genk'in kendi evinde sapburga saplaması gerekir. böylelikle genk, grubu 1. sırada tamamlayacaktır. o zaman chelsea-8taş, arsenal 8taş eşleşme ihtimali doğar. 5 aydır kafamızı silkeleyen meşiktaşlılar paspas edilir ve sokağa çıkamayacak duruma gelirler
anladim simdi ama 1 sayfa önceki mesajlarim da ben 3 takiminda son 16ya kalmasını istediğimi söylediğimden size katılamayacağım. Son 16 da esleselim tarihte ilk kez ve koyup geçelim.

Su anki kural asiri sacma.CL'den gelen 8 takimi direkt seri basi yapip Uefa'da en kotu 4 birinciyi alt torbaya atmalari lazim.

13-14'te Trabzon 14 puanla grubu lider bitirip Juventus'la eslesmisti mesela.Boyle sacma is mi olur?

aynen trabzonun o olayı çok saçma bi önlem alınmalı ona bencede.

CLde en yüksek puan alan 4lü ile son 4lü kendi arasında eşleşmeli sonra son 16da normal kuraya dönülmeli.

aynen trabzonun o olayı çok saçma bi önlem alınmalı ona bencede.

CLde en yüksek puan alan 4lü ile son 4lü kendi arasında eşleşmeli sonra son 16da normal kuraya dönülmeli.

Sevmedim bunu da.Sona guclu takimlarin kalmasini engeller.

umarım bjk elinir. gerçi elenecek diye düşünüyorum bu sezon bizle her dalga geçtiklerinde ALde küsküyü yediler hep

bugünde namağlup lideriz len mq diye takıldılar yarın malmö küsküyü verebilir belli olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt