Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi | 17 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clden gelenler belli oldu

Napoli
Inter
Shaktar
Valencia
Benfica
Club Brugge
V. Plzen

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En az 2 tur gecelim de puan kasalim. PL ve Serie A takimlari gelmesin yeter. Tamam takim kotu filan diyoruz da sadece forvet olsa kafadan Porto maclarini kazanmistik. Forvetsizlik tum takimi etkiledi. Balotelli Alan forveti yapsak harika olacaaktir.

Benim için 4 takım sıkıntılı orda CL de son 16 ya kalsak napacaktık acaba burda salzburgdan falan korkuyoruz :D

Artık Uefa kazık şampiyon direkt cl 1.torbaya gidiyor kimse salmıyor özellikle epl takımları direkt hedef yapıyor liglerinde ilk 4 e girmek uefa kazanmaktan zor.

Cl'de 2.tura çıksak paramızı alıp köşeye çekilecektik , uefada şansa güzel 1 kura ile 16 ya kalırsak güzel olur puan kasalım bana yeter 7 puan çok az her yıl 10 puan kasmalıyız artık seri yakalamak şart.

Leverkusen - Zurich
Real Betis - Milan
Villarreal - Rapid Wien - Rangers
Genk - Malmö - Sarpsborg
Krasnodar - Sevilla - Liege

bunlar eksik

Artık Uefa kazık şampiyon direkt cl 1.torbaya gidiyor kimse salmıyor özellikle epl takımları direkt hedef yapıyor liglerinde ilk 4 e girmek uefa kazanmaktan zor.

Cl'de 2.tura çıksak paramızı alıp köşeye çekilecektik , uefada şansa güzel 1 kura ile 16 ya kalırsak güzel olur puan kasalım bana yeter 7 puan çok az her yıl 10 puan kasmalıyız artık seri yakalamak şart.
Bence ingizler ve italyanlar yolumuza çıkmadığı sürece ilerleriz birşekilde umarım kafakafaya tokuşurlar bir sonraki turda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt