Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi | 17 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leverkusen gelsin 10 yıl önce bize UEFA da 5 atmışlardı görülecek hesabımız var

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk maçta tek kale oynayıp gol atamamıştık. Hala unutamam. O maçlardan sonra sene sonunda Leverkusen hocası Skibbe bize gelmişti.

İtalyanlar ve İngilizlerden kurtulabilirsek diğerlerine karşı şansımız olur

leverkuseni eleyebiliriz. İyi gençleri var ama elenmeyecek takım değil. Benfica her zaman ekol takım. Betis'te güzel olur bence.
Betis bizi paspas yapar gibi geliyor, Benficayı bu sezon fener bile eliyordu az daha ondan yazdım. Leverkuseni bilmiyorum alman takımı sonuçta onlar da bizi eler gibi.

Betis bizi paspas yapar gibi geliyor, Benficayı bu sezon fener bile eliyordu az daha ondan yazdım. Leverkuseni bilmiyorum alman takımı sonuçta onlar da bizi eler gibi.

Betis iyi takımlara karşı iş yapıyor ama denk ve aşağı takımlara zorlanıyor. Barça'yı deplasmanda yendiler ama evinde Valladolid'e falan yenildiler. Dengesiz bir takım.

Benfica her zaman ikinci devrelerde açılır. Facundo Ferreyra'yı aldılar ama tutmadı. Yeni forvet gelecek onlara da. Bence zor rakip olur.

Genk gelsin eleyelim şu at şikecilerine Porto kontrası yapalım. Büyük ihtimalle Villareal veya Arsenal falan gelir ama

Leverkusen gelsin diyenler şu kadrolara bir baksın. Leverkusen bizi haşat eder. Manyaklaşmamak lazım. Milan falan bildiğin çöp takım zaten elenmeleri normal bu arada. Çapımıza göre birini çekelim yeter.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genk, Benfica, Zagreb, Zenit, Kiev ya da Villareal gelirse şansımız olur diğerlerini elememiz imkansız.

galiba götümüzden kan alacaklar hiç maçlara çıkıp maçbaşı harcamaya gerek yok bence direkt rakibe versinler puani. Hatta yavsak uefa men cezamızı verip(sadece men +para vs degil) bu agır ceza ile uefadan direkt elenerek bizi çok fena cezalandirabilirde bu alternatifi düşünsünler

Rakipleri arkadaşıma gönderdim bana diyor ki şampiyonlar liginde mi devam ediyoruz :)

Hakikaten rakipler çok sağlam ne yapacağız belli değil. İnşallah yenebileceğimiz gelir ne diyeyim.

Leverkusen gelsin diyenler şu kadrolara bir baksın. Leverkusen bizi haşat eder. Manyaklaşmamak lazım. Milan falan bildiğin çöp takım zaten elenmeleri normal bu arada. Çapımıza göre birini çekelim yeter.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu leverkusen kim, augsburg'a, freiburg'a tşk oğlanı olan vasat bir takım alt tarafı. O 2010 lu yıllarda bir ara bellarabi'li falan kadrolarıyla 3.oldukları senelerdeki oyunlarından eser olmayan vasat bir takım. O milli takıma gönderdikleri gençlerin hepsi de balon. aha şuraya yazıyorum leverkusen üzerinden genelleştirerek- konumuz bu değil ama- alman milli takımı daha uzun süre kupa alamayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt