Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Biseyler verdiler mi bare?
Hic anlamam iddia filan zaten oynasam bir mac bile olsa kazanma ihtimalim yok![]()
he verdiler. hava
saglik olsun demedim bosuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biseyler verdiler mi bare?
Hic anlamam iddia filan zaten oynasam bir mac bile olsa kazanma ihtimalim yok![]()
De Sutter 29 yasında.he verdiler. hava![]()
saglik olsun demedim bosuna![]()
De Sutter 29 yasında.
iN5i
De Sutter 29 yasında.
iN5i
Saygılar reis. Öyle bi anda 5 kişi 29 diyince ben de gaza gelmiştim hala geçmedi :asd2:bu arkadasi banlayin yahu![]()
Deplasman gölü olayı zaten tartışılan birşey. Uzatmalarda atılan deplasman gölü bence sayilmamali, saçma çünkü. Yani su mac su şekilde bitse penaltılara gitmeliydi.2-1 oldu lan, kaldi 3 dakika..
Ben kararsizim bu konuda, olaya senin dedigin gibi baktik mi haklisin, uzatmalarda atilan deplasman golu ev sahibi icin telafizi cok zor bir durum.Deplasman gölü olayı zaten tartışılan birşey. Uzatmalarda atılan deplasman gölü bence sayilmamali, saçma çünkü. Yani su mac su şekilde bitse penaltılara gitmeliydi.
iN5i
Dediğin doğru, ev sahibi 30 dakika extradan evinde oynamış oluyor ama şurası da var. 30 ekstra dakikanın yorgunluğunda deplasman gölü yiyip eleniyorlar. Elenen takimin boyle bi şansı olmadı hic yani.Ben kararsizim bu konuda, olaya senin dedigin gibi baktik mi haklisin, uzatmalarda atilan deplasman golu ev sahibi icin telafizi cok zor bir durum.
Bide olayin ters tarafindan bakalim: Ev sahibi 90 dakika degil 120 dakika kendi sahasinda oynuyor, yani bu avantajini daha da fazla kullanmis olmuyormu?
Ben bu yuzden kararsizim, genelde bu konuda itirazda bulunan kulupler/hocalar bu kural yuzunden elenenler kisilerdir ama kendileri bu sekilde tur atlayinca sesleri cikmaz.
Bana kalirsa bu boyle kalmali, bildik bileli bu var, ama senin dedigin de olabilir , macin sirf uzatma dakikalari icin kaldirilmasi mesela..
Bence FIFA ve UEFA kulup yetkilileri ile, daha dogrusu hocalari, kaptanlari ile genis kapsamli bir arastirma icine girip cogu kisilerin fikirlerini alip oyle bir karar alinmali. Malum cogu kisi degissin diyorsa buna engel olmamaliyiz. Ama kucuk bir kesim bu olaya pozitif bakiyorsa buna gerek kalmaz bence.Dediğin doğru, ev sahibi 30 dakika extradan evinde oynamış oluyor ama şurası da var. 30 ekstra dakikanın yorgunluğunda deplasman gölü yiyip eleniyorlar.
iN5i
nerden takip ediyorsun hocam dinamoya verdim son dakikaları izlemek istiyorumdinamo kiev 1-0 fiorentina![]()
maddi olarak çok küçük rakamlara oynarım murat urhan hocam ben 3 tl yi 30 tl yapmak gibi..üzüldüğüm nokta son dakika olması ve barcelonanın handikaplı galibiyetinin (3,00 oran) boşa gitmesi oldu..üzüldüm hocam kötü oldu ya..