Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

2-1 oldu lan, kaldi 3 dakika..

Şerefsiz ingilizler maç satmaya devam ediyor. Sanki zorla oynatıyorlar bu malları.

Deplasman gölü olayı zaten tartışılan birşey. Uzatmalarda atılan deplasman gölü bence sayilmamali, saçma çünkü. Yani su mac su şekilde bitse penaltılara gitmeliydi.

iN5i
Ben kararsizim bu konuda, olaya senin dedigin gibi baktik mi haklisin, uzatmalarda atilan deplasman golu ev sahibi icin telafizi cok zor bir durum.
Bide olayin ters tarafindan bakalim: Ev sahibi 90 dakika degil 120 dakika kendi sahasinda oynuyor, yani bu avantajini daha da fazla kullanmis olmuyormu?

Ben bu yuzden kararsizim, genelde bu konuda itirazda bulunan kulupler/hocalar bu kural yuzunden elenenler kisilerdir ama kendileri bu sekilde tur atlayinca sesleri cikmaz.

Bana kalirsa bu boyle kalmali, bildik bileli bu var, ama senin dedigin de olabilir , macin sirf uzatma dakikalari icin kaldirilmasi mesela..

Ben kararsizim bu konuda, olaya senin dedigin gibi baktik mi haklisin, uzatmalarda atilan deplasman golu ev sahibi icin telafizi cok zor bir durum.
Bide olayin ters tarafindan bakalim: Ev sahibi 90 dakika degil 120 dakika kendi sahasinda oynuyor, yani bu avantajini daha da fazla kullanmis olmuyormu?

Ben bu yuzden kararsizim, genelde bu konuda itirazda bulunan kulupler/hocalar bu kural yuzunden elenenler kisilerdir ama kendileri bu sekilde tur atlayinca sesleri cikmaz.

Bana kalirsa bu boyle kalmali, bildik bileli bu var, ama senin dedigin de olabilir , macin sirf uzatma dakikalari icin kaldirilmasi mesela..
Dediğin doğru, ev sahibi 30 dakika extradan evinde oynamış oluyor ama şurası da var. 30 ekstra dakikanın yorgunluğunda deplasman gölü yiyip eleniyorlar. Elenen takimin boyle bi şansı olmadı hic yani.

iN5i

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalistler:

Wolfsburg
Sevilla
Club Brugge
Zenit Petersburg
Fiorentina
Dinamo Kiev
Dnipro
Napoli

Dediğin doğru, ev sahibi 30 dakika extradan evinde oynamış oluyor ama şurası da var. 30 ekstra dakikanın yorgunluğunda deplasman gölü yiyip eleniyorlar.

iN5i
Bence FIFA ve UEFA kulup yetkilileri ile, daha dogrusu hocalari, kaptanlari ile genis kapsamli bir arastirma icine girip cogu kisilerin fikirlerini alip oyle bir karar alinmali. Malum cogu kisi degissin diyorsa buna engel olmamaliyiz. Ama kucuk bir kesim bu olaya pozitif bakiyorsa buna gerek kalmaz bence.

Yeterki tamamen kaldirmasinlarda, cunku ozaman cok durgun maclar izleriz, ozellikle ilk maclarda deplasman takimlari tamamen kapanir, ic sahada oynayan takim da fazla risk almadan maca baslarlar.

üzüldüm hocam kötü oldu ya..
maddi olarak çok küçük rakamlara oynarım murat urhan hocam ben 3 tl yi 30 tl yapmak gibi..üzüldüğüm nokta son dakika olması ve barcelonanın handikaplı galibiyetinin (3,00 oran) boşa gitmesi oldu..
canımız sağolsun ama hafta sonu 3 liraları katlamay devam inş:)

Geri
Üst Alt