Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

PAOK 0 - 1 Karabağ

Aslanlarım benim. Yunanları içerde de dışarda da yendiler. Şu anda 7 puanla grupta ikinci sıradalar. Son iki maçtan birini kazanırlarsa gruptan çıkmayı garantilerler.

Gruplardan cikmayi garantileyen takimlar:

Zenit
Ajax
Shakhtar
Schalke

Azeriler her geçen sene gelişiyorlar. Bizim çeyreğimiz kadar bütçeleri yok. Ders almak lazım onlardan.

Nice Avrupa liginde ki futbolunu izledikten sonra nasıl Fransa'da okadar başarılı oluyor anlamakta güçlük çekiyorum. Yenile bilirsin futbol bu ama evinde rakip takım nasıl tek kale oynuyor ve üstelik tam kadroyla çıkmışsın

Southampton 2-1 Inter

Penaltı kaçırıp 1-0'dan çevirdiler 2.yarı.

Aduriz reis rekor kırmış bugün, Avrupa Ligi'nde bir maçta 5 gol atan ilk oyuncu olmuş. Yakışır reise :hat:

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gol Rooney, assist Zlatan (M Utd 1-0 Feyenoord)

Feyenoord ya bir gol at berabere bitir ya da bir gol daha yeme böyle bitir. İş Rotterdam'a kalmalı ki Fener gene bir final maçına çıksın. 10 puanla çıkamazlarsa ne gülerim

Feyenord bugün 1-0 yenilip Fener'i 1-0 yenerse tur atliyor ama cok zor. Feyenord iyi takim degil pek. Bugün ManU'dan daha gol yerler. Atmalari lazim bir sekilde.

Fener zorlanmadan tur biletini alir.

Feyenord bugün 1-0 yenilip Fener'i 1-0 yenerse tur atliyor ama cok zor. Feyenord iyi takim degil pek. Bugün ManU'dan daha gol yerler. Atmalari lazim bir sekilde.

Fener zorlanmadan tur biletini alir.
Puanlar esit oldugunda ikili avereja bakilmiyor mu?

3 lu averajda united elenmeyi birak lider oluyor , ama 3 lu averajin olabilmesi icin united in zorya macini berabere bitirmesi lazim . kaybederse fener zaten cikiyor

kazanirsa , bu kez feyenoord feneri yenerse kac kac yendigi onemli . her turlu tek farkli gollu yenilgiler fenere , 2 fark ve uzeri feyenoorda yariyor

1-0 lik feyenoord galibiyeti durumunda ise feyenoord un genel averajla fenerin onunde yer alabilmesi icin bugun tek farkli yenilmesi lazim

Puanlar esit oldugunda ikili avereja bakilmiyor mu?
Fb 1-0 yendi Feyenord da 1-0 kazanirsa ikili averaj esit. genel averajda ise Fy onde olur ve tur atlar diye biliyorum ama ManU bugun birakmaz kolay kolay

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazilarimi okursaniz detayli sekilde aciklama getiriyorum hemen butun olasiliklara

3 lu averajda fener kesinlikle elenir , feyenoord un bugun 4-5 fark yenilmesi lazim 3 lu averajda fenerin 3 un ilk 2 sine girebilmesi icin

cunku 3 lu averaj durumunda fener 4-1 yenildigi icin united a , united ve feyenoord un gerisinde kaliyorlar

Açık söyleyeyim; UEL'de devam etmeleri isterim. Geçen sene Bjk elenince ligde coştu. Perşembe-Pazar oynamak takımı yorar. UEL son yıllara bakın hep hedefsiz takımlar sonlara geliyor.

Çeyrek final yapsalar fena olmaz. Hem ligde baya puan kaybı olur, hem de ülke puanına katkı gelir. Para ve prestij gelmiyor zaten.

1.5 sene önce final oynayan Dnipro borçlar yüzünden battı. Bu kupada şampiyon olamazsan çok birşey kazanmıyorsun bence.

Geri
Üst Alt