Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Dun Fenerbahcemize oynadim ve kazandim reyiz tebrikleri alayım.

derbiden once fener hissesi almistim , fakat hem endeks etkili hem de kar satislarindan 1000 lira kadar zarar yazinca (2% civari) , hisseleri satip nakite dondum , o surecte 2% daha deger kaybetti , alt fiyattan tekrar aldim

Yani para kaybettim fakat hisse miktarini azalttim , borsada kendini koruma metotlarindan biridir

derbiden once fener hissesi almistim , fakat hem endeks etkili hem de kar satislarindan 1000 lira kadar zarar yazinca (2% civari) , hisseleri satip nakite dondum , o surecte 2% daha deger kaybetti , alt fiyattan tekrar aldim

Yani para kaybettim fakat hisse miktarini azalttim , borsada kendini koruma metotlarindan biridir
Broker misin ?

Tapatalk

Sepetciyim denilebilir . Her tur yatirim aracini kombinler ugrasirim . O dedigin biraz fazla "sadece borsa odakli" olanlara soyleniyor .. O kadar anlik islemlerim yok , orta vadeciyim

fenere kimi istiyoruz ? ben atletic bilbao dusundum , gerci gelmesi icin atletico nun ikincilige dusmesi lazim

Lyon dan ve fio dan korktum vermedim. İkisi de galip.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tottenham nasıl oynuyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Celta ya yazik oluyor... Forvetteki Guidetti kazmanin onde gideni, eli ayagi duzgun bi forvetleri olsaydi Shaktar a en az 3 tane takmis olurlardi... Kaleye kadar fistik gibi geliyorlar kalenin onunde tikaniyorlar zirtolar...

Bu Guidettiyi su forumda kac kisi bize istiyordu zamaninda... Bildigin Guiza - Kezman karisimi... Adam sanki sarhos

Geri
Üst Alt