Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Ben katılmıyorum, adamlarda hiç bişey yoktu, korkuyorlardı resmen kazmalıkları yüzünden hata yapmaya. Böyle takımları Galatasaray elemesi gerekiyor, hemde üç pozisyonda birer yeni oyuncu ile, tarihimizde görülmemiş şekilde erken transferler birde.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahada Fernando ve Ndiaye olsa elerdik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta sahada Fernando ve Ndiaye olsa elerdik

Her türlü elememiz gerekiyordu, her türlü. Karşılaştırma yapmıyorum, Antalya Östersundsa göre çok daha üstün ama bizimde o maç ile şimdiki kadromuz çok farklı. Antalyayı yenmeyi geçtim top oynayamadık, üstelik adamaların kadrosu geçen sezona yakın kadroydu, en kilit yeni transferleri yoktu.

Onur kaya baya kaliteli topçuymus hayret yolu nasıl süper lige düşmemiş bu zaman kadar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Her türlü elememiz gerekiyordu, her türlü. Karşılaştırma yapmıyorum, Antalya Östersundsa göre çok daha üstün ama bizimde o maç ile şimdiki kadromuz çok farklı. Antalyayı yenmeyi geçtim top oynayamadık, üstelik adamaların kadrosu geçen sezona yakın kadroydu, en kilit yeni transferleri yoktu.

Zaten ben Tudor'u savunmuyorum genel anlamda, bence başarısız ve dik kafalı bir TD. Antalya konusunda haklısın ama Ostersund maçında başka bir TD'de olsa çok değişiklik olmazdı çünkü sahada top oynayacak adam yoktu birkaç oyuncu hariç.

Arsenal attı kolasinac ile

O çıktığımız takımla Ostersunds değil Giresunspor elerdi bizi. Zaten benzeri kadro bu sene Türkiye Kupası'nda benzeri sonuçları alacak.

giresunspor da iyi takım kurdu banko çıkıyorlar bu sene korkişko filan çok deli topçu aykut demiri de aldılar

Zaten ben Tudor'u savunmuyorum genel anlamda, bence başarısız ve dik kafalı bir TD. Antalya konusunda haklısın ama Ostersund maçında başka bir TD'de olsa çok değişiklik olmazdı çünkü sahada top oynayacak adam yoktu birkaç oyuncu hariç.

Ben Östersunds maçı için Tudoru tek bir konuda suçluyorum, ikinci maçta sabote ettiğini düşündüğü oyuncular ile çıktı. Tamam transferler olmamış kim var denebilir, koy abi gençleri yerlerine. Sabote eden adamlardan zaten ne fayda gelecek. Bunun dışında Tudora bir eleştirim yok ama orta saha yoktu falan, olan orta saha bile Östersunds takımının oyuncularından üstün. Her ne kadar selçuk denen adam bunlardan biri dahi olsa. Fiziğe falan gerek yok, topu çevirsek ilk maçta adamlar hiç bişey yapamazdı. Ayrıca ilk kamp dönemi herzaman fizik kondisyon yüklemek içindir, yani kondisyon ve fizik olarak tamamen boş olamazsın. Maç Temposu ayrı ama top çevirsen bile adamların fişini çekerdik.

Son düzenleme:
Arsenal çok istekli başladı oyuna hakimler şuan Köln kontratak ile çıkmaya çalışıyor

Sanchez yoktan var etti golünü attı

Bizim ostersunds'e elenmemiz rezillik eyvallah ama adamlar 3 ön eleme gecmis,gecen sezonun avrupa ligi sampiyonu Manchester united'in zar zor 0-2 kazandigi deplasmanda ayni skorla galip gelmis ama hala hafife aliniyor

Türk futbolunun yillardir en büyük sorunu rakibe saygi,kadrolarimiz müthis norvec Isvec finlandiya ukranya rusya takimlarina havada karada yeneriz mantigi yanlis

Makedon ve Isvec takimlari Türkiye'nin 2 büyük takimini elediler,sahada isimler veya transferler oynamiyor ortaya koyulan bir performans var saygi duymayi ögrenelim

bellerin ne hızlandı orada öyle ya

Bizim ostersunds'e elenmemiz rezillik eyvallah ama adamlar 3 ön eleme gecmis,gecen sezonun avrupa ligi sampiyonu Manchester united'in zar zor 0-2 kazandigi deplasmanda ayni skorla galip gelmis ama hala hafife aliniyor

Türk futbolunun yillardir en büyük sorunu rakibe saygi,kadrolarimiz müthis norvec Isvec finlandiya ukranya rusya takimlarina havada karada yeneriz mantigi yanlis

Makedon ve Isvec takimlari Türkiye'nin 2 büyük takimini elediler,sahada isimler veya transferler oynamiyor ortaya koyulan bir performans var saygi duymayi ögrenelim

Kutunu boşalt dolmuş. :D

Geri
Üst Alt