Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.998
- 16.597
- 2.648
Östersunds ilk maçını alıyor resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakipler vasat normaldirMancini hocam da Favre hocam da bugün deplasman da dagitiyorlar rakipleri.
Oynadıkları rakip belki bir, bilemedin iki gömlek üstündür. Biz en az beş gömlek üstünüzür herhalde.Östersunds'a elenmemiz ne kadar ayip olursa olsun adamlar cetin cevizmis
2 hafta idman ve tolga-selçuk ile elenmek de çok anormal değilmiş su an ki durumu görünce. Liglerinde 15. Hafta idi bizimle oynadiklarinda, fizik olarak ezdiler bizi. Şu an oynasak rahat eleriz ama.Östersunds'a elenmemiz ne kadar ayip olursa olsun adamlar cetin cevizmis
Rakipler vasat normaldirVardar bu işte
ezikler böyle bir takıma elendi.Onların durumu gerçekten içler acısı.Şu takıma anca 1 gol atabildiler
Niye abi takımda üç yeni oyuncu vardı, bu takımın dörtte biri demek. Adamlar İstanbul'da ki maçta üstlerine biraz koşunca korkudan topu dan dun ileri vuruyorlardı. Şu takıma elenmenin hiç bir mazereti olamaz benim gözümde.O çıktığımız takımla Ostersunds değil Giresunspor elerdi bizi. Zaten benzeri kadro bu sene Türkiye Kupası'nda benzeri sonuçları alacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye abi takımda üç yeni oyuncu vardı, bu takımın dörtte biri demek. Adamlar İstanbul'da ki maçta üstlerine biraz koşunca korkudan topu dan dun ileri vuruyorlardı. Şu takıma elenmenin hiç bir mazereti olamaz benim gözümde.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arsenal'ı izleyen var mı çevirecek gibi mi?
Ben katılmıyorum, adamlarda hiç bişey yoktu, korkuyorlardı resmen kazmalıkları yüzünden hata yapmaya. Böyle takımları Galatasaray elemesi gerekiyor, hemde üç pozisyonda birer yeni oyuncu ile, tarihimizde görülmemiş şekilde erken transferler birde. Ha şu var, bazı oyuncular iki maçta da sabote etti, bunu Tudor ilk maç sonrası zaten kendide söyledi. Benimde kızdığım madem öyle, çıkarma o oyuncuları ikinci maçta.3 oyuncu çok fazla şey değiştirmez. Orta saha bildiğin çöptü. Tudor'u ben de iyi buluyorum ve güvenmiyorum ama o kadro kolay kolay herhangi bir takımı eleyemezdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi