Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Mancini hocam da Favre hocam da bugün deplasman da dagitiyorlar rakipleri.

Fener nasıl elenmiş bu vardara, 5 yediler ilk maçtan:) osterduns da kötü takim değil. Isveç liginde de iyi, sistem takımı tam.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ostersundsa helal olsun, 3 eleme geçtiler yetmedi grupta deplasmanda zoryayı yendiler 7.avrupa maçlarındaki 5. galibiyetleri

Östersunds deplasmanda 3 puanı kaptı :) adamlar utanmasa gruptan bile çıkacaklar.Tabi yine de bunlara elenmek utanç verici

Ne iğrenç bir organizasyondur bu. Listeye baktım bir tane izlenecek maç bulamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Östersunds'a elenmemiz ne kadar ayip olursa olsun adamlar cetin cevizmis
2 hafta idman ve tolga-selçuk ile elenmek de çok anormal değilmiş su an ki durumu görünce. Liglerinde 15. Hafta idi bizimle oynadiklarinda, fizik olarak ezdiler bizi. Şu an oynasak rahat eleriz ama.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O çıktığımız takımla Ostersunds değil Giresunspor elerdi bizi. Zaten benzeri kadro bu sene Türkiye Kupası'nda benzeri sonuçları alacak.

O çıktığımız takımla Ostersunds değil Giresunspor elerdi bizi. Zaten benzeri kadro bu sene Türkiye Kupası'nda benzeri sonuçları alacak.

Niye abi takımda üç yeni oyuncu vardı, bu takımın dörtte biri demek. Adamlar İstanbul'da ki maçta üstlerine biraz koşunca korkudan topu dan dun ileri vuruyorlardı. Şu takıma elenmenin hiç bir mazereti olamaz benim gözümde.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye abi takımda üç yeni oyuncu vardı, bu takımın dörtte biri demek. Adamlar İstanbul'da ki maçta üstlerine biraz koşunca korkudan topu dan dun ileri vuruyorlardı. Şu takıma elenmenin hiç bir mazereti olamaz benim gözümde.

3 oyuncu çok fazla şey değiştirmez. Orta saha bildiğin çöptü. Tudor'u ben de iyi buluyorum ve güvenmiyorum ama o kadro kolay kolay herhangi bir takımı eleyemezdi

Östersunds köy takımı değil işte ama vardar o seviyelerde

3 oyuncu çok fazla şey değiştirmez. Orta saha bildiğin çöptü. Tudor'u ben de iyi buluyorum ve güvenmiyorum ama o kadro kolay kolay herhangi bir takımı eleyemezdi

Ben katılmıyorum, adamlarda hiç bişey yoktu, korkuyorlardı resmen kazmalıkları yüzünden hata yapmaya. Böyle takımları Galatasaray elemesi gerekiyor, hemde üç pozisyonda birer yeni oyuncu ile, tarihimizde görülmemiş şekilde erken transferler birde. Ha şu var, bazı oyuncular iki maçta da sabote etti, bunu Tudor ilk maç sonrası zaten kendide söyledi. Benimde kızdığım madem öyle, çıkarma o oyuncuları ikinci maçta.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt