Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Marsilyaya çakarız buraya yazıyorum. Sadece hücumda biraz daha soğukkanlı olmayı öğrenmek lazım. Çok heyecan yapıyoruz her atağı golle bitirmeye çalışıyoruz. Genç kadronun da en büyük eksiği bu işte.

Geçen gün yazdım bu akşamki maçta galip gelemezssek rakip değil biz kendimize çelme takarız diye,kendimiz ettik kendimiz bulduk maçı olur diyede ekledim.malesef loko değil biz kendimize çelme taktık bu gece

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

12 yıl önce yine bizden o dönemde daha iyi olan bir fransız takımını elemiştik.grup maçı değildi ama bugünkünden de kötüydük biraz.

onlarında kadrosunda cmahakh diarra diaware vs vardı ama içerde fransız takımlarına hep iyi oynuyoruz.umarım bu devam eder böyle.

12 yıl önce yine bizden o dönemde daha iyi olan bir fransız takımını elemiştik.grup maçı değildi ama bugünkünden de kötüydük biraz.

onlarında kadrosunda cmahakh diarra diaware vs vardı ama içerde fransız takımlarına hep iyi oynuyoruz.umarım bu devam eder böyle.

Kocaelinden 5 yemiştik samiyende ,3 gün sonra bülent korkmaz ile bordoyu sabrinin son dakikalarda attığı golle 3-2 yenmiştik.sanırım onu bahsediyprsun

Bizim artık avrupada işi sonlara bırakmamayı başarmamız gerekiyor,çok tuhaf bi gen,strum grazlı grupta çıkamıyorduk nerdeyse millet sahasında 5 ledi biz berabere kaldık, son maç psg mi monacomu berabere kalsak lider çıkacaz realle yanılmıyorsam eşleşmeyecektik ve büyük ihtimal cl finali oynayacaktık gittik 4 yedik çeyrek finalde realle eşleşip hakeminde etkisiyle elendik.bizim artık lider çıkmayı halletmemiz lazım

Marsilya bizim maçta 3 puan almak zorunda. Bu da bize avantaj sağlayacak. En tecrübeli ve bize ters gelebilecek topçuları Payet de cezalı.

Bu yüzden o maçı evimizdeki loko maçındaki gibi taraftarımız ile yenelim vuralım gibi değil de, deplasmandaki maçlardaki gibi biraz daha kontrollü ve sakin oynamalıyız. Genç kadromuz gereği çok cesur oynamak pek akıllıca değil. Liderlik hesabı yaparken olası mağlubiyet bir anda bizi konferansa yollayabilir. Neyse ki hoca da bugün herkes birbirini yenebilir, loko bugün galip ayrılabilirdi burdan diyerek bunun farkında olduğunu belirtti en azından.

Marsilya bizim maçta 3 puan almak zorunda. Bu da bize avantaj sağlayacak. En tecrübeli ve bize ters gelebilecek topçuları Payet de cezalı.

Bu yüzden o maçı evimizdeki loko maçındaki gibi taraftarımız ile yenelim vuralım gibi değil de, deplasmandaki maçlardaki gibi biraz daha kontrollü ve sakin oynamalıyız. Genç kadromuz gereği çok cesur oynamak pek akıllıca değil. Liderlik hesabı yaparken olası mağlubiyet bir anda bizi konferansa yollayabilir. Neyse ki hoca da bugün herkes birbirini yenebilir, loko bugün galip ayrılabilirdi burdan diyerek bunun farkında olduğunu belirtti en azından.
kerem ya da morutan yedek başlamalı maça. 60 gibi sokacan oyuna

loko maçına kadar
loko 3
marsilya 1
lazio 0 diye hesap yapmıştım. Nedense bugunki maçtan sonra bir umitsizlik çöktü üstüme.
Biz çok ters takımız. Her oyuncu çok hareketli ve yer değiştirerek oynuyor. Lazio-Marsilya ise hantal takımlar. Bizimkiler bugün ki hareketliliklerine biraz bitiricilik de ekleyebilirse harcarız biz Marsilya'yı. Bugün de harcayabilirdik ama topu sokamıyoruz kaleye. Her zaman olmaz bu.

Biz çok ters takımız. Her oyuncu çok hareketli ve yer değiştirerek oynuyor. Lazio-Marsilya ise hantal takımlar. Bizimkiler bugün ki hareketliliklerine biraz bitiricilik de ekleyebilirse harcarız biz Marsilya'yı. Bugün de harcayabilirdik ama topu sokamıyoruz kaleye. Her zaman olmaz bu.
Son paslardaki tercihler doğru ve son vuruşlar daha temiz olsa bugün güle oynaya 4 tane saplardık Loko'ya.

Ama maalesef iki konuda da çok kötüydük.

Marsilya ve lazio dan 4 puan topladik

Grup liderligi icin 2 beraberlik yetiyor Ama ben bir sekilde marsilya’ya karsi kazanacagimizi dusunuyorum

Lazio ise puan kaybeder rusya da

Payet bizden tırsıp kaçmış demek..

Marsilya maçını seyircinin gazıyla alırız gibime geliyor.

Moskovaya Konferans umudu doğdu, Lazio maçına asılacaktır. Ayrıca ligte son 2 maçlarını kazanıp 2. sıraya yerleşmişler. Yeni TD ile ufak çapta toparlama var galiba.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Marsilya ve lazio dan 4 puan topladik

Grup liderligi icin 2 beraberlik yetiyor Ama ben bir sekilde marsilya’ya karsi kazanacagimizi dusunuyorum

Lazio ise puan kaybeder rusya da
Marsilya son maçı loko'ya karşı kazanır
Loko-lazio maçında en kötü loko 1 puan alır

Öyle bi grup ki maç kazanmak çok zor , marsilya 4 maçta da berabere kaldı

Koronavirüs vakalarının arttığı Tottenham'da Rennes maçı için oynayabilecek sadece 10 tane A Takım futbolcusu bulunuyor

Geri
Üst Alt