Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlanır birazdan allahın şovmen çöpüKöln - Nice maçını açtım, hiç beklemiyordum birden karşıma Lemina çıktı![]()
Galtier çözdü bunu bazı maçlar 80 Dk bazı maçlar 70 dk falan oynatıyodu sakatlanmıyodu reis..Köln - Nice maçını açtım, hiç beklemiyordum birden karşıma Lemina çıktı![]()
Arsenal'in 80 Milyon bayıldığı Pepe de burada oynuyormuş. Bir de bizim Thuram'ın küçük kardeşi.Galtier çözdü bunu bazı maçlar 80 Dk bazı maçlar 70 dk falan oynatıyodu sakatlanmıyodu reis..
![]()
Nice takımında Amine Gouiri diye 1 futbolcu daha vardı onu Rennes'ten Laborde ile takasladılar.Karşılığında biraz bonservis kazandılar ama elde tutsalardı daha fazla 1 bonservisle satarlardı ki yanlış hatırlamıyosam oyuncu gitmek için çok diretti ve öyle de gitti diye biliyorum ben.Galtier dönemi bu takımı daha çok takip ediyodum ama son dönemlerde pek takip edemedim reis..Arsenal'in 80 Milyon bayıldığı Pepe de burada oynuyormuş. Bir de bizim Thuram'ın küçük kardeşi.
Kimi ararsan var.
union berline'e almanyada bakış nasıl? diplerden gelip kafaya oynuyolar hamal bir takım ama çok başarılı oldular, kendilerini bilerek oynuyolar gibi gibi... gruplardan da çıkacaklar, almanya onlar hakkında neler konusuluyor doğu alman takımı olması gölge düşürüyor mu sence?Köln 0-2 oldu. Elendiler diyebiliriz, 3 gol atmaları lazım şimdi.
Nice 2 dakikada fişlerini çekti.
2-2 oldu. Trabzon'a Nice veya Fiorentina'nin gelecegi kesin.Köln 0-2 oldu. Elendiler diyebiliriz, 3 gol atmaları lazım şimdi.
Nice 2 dakikada fişlerini çekti.
union berline'e almanyada bakış nasıl? diplerden gelip kafaya oynuyolar hamal bir takım ama çok başarılı oldular, kendilerini bilerek oynuyolar gibi gibi... gruplardan da çıkacaklar, almanya onlar hakkında neler konusuluyor doğu alman takımı olması gölge düşürüyor mu sence?
Bilerek yapiyor da olabilirler. Kek turnuva kazanilan ödül aynı para. Bir tur atlayıp juve arsenalle falan eslesmek mi sivas trabzon gibilerle eslesmek mi.Roma, Lazio filan paso konferansa gidiyorlar. Şans da yok
Zaten AL'de 2. olmak bildigin enayilik. Ya 1. olacaksin ya da 3.Bilerek yapiyor da olabilirler. Kek turnuva kazanilan ödül aynı para. Bir tur atlayıp juve arsenalle falan eslesmek mi sivas trabzon gibilerle eslesmek mi.