Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Manutd, Sevilla, Roma ve Leverkusen bunları isterim sırasıyla. Berlin'e nötrüm.

Keşke direkt Manu çıksa.
Sevilla işine katılmıyorum. Man Utd ballı börek olur. Berlin şampiyonluğu zorlamasa bile ilk dördü zorlayacağı için burayı bir nebze salabilir maalesef cidden.

Juventus'a karşı olmaya gerek yok, Juventus acayip bir seri yaptı ve Avrupa'ya gitmesinin tek yolu bu kupa. Bir de ileride Arsenal, Betis, Sociedad gibi esaslı ekipler sürece dahil olacak. Ben de bir tur daha ilerlemelerine üzülmem mi acaba noktasına geldim düşününce biraz.

Sevilla işine katılmıyorum. Man Utd ballı börek olur. Berlin şampiyonluğu zorlamasa bile ilk dördü zorlayacağı için burayı bir nebze salabilir maalesef cidden.

Juventus'a karşı olmaya gerek yok, Juventus acayip bir seri yaptı ve Avrupa'ya gitmesinin tek yolu bu kupa. Bir de ileride Arsenal, Betis, Sociedad gibi esaslı ekipler sürece dahil olacak. Ben de bir tur daha ilerlemelerine üzülmem mi acaba noktasına geldim düşününce biraz.
fb ve başak bir tur daha atlayıp birer de galibiyet daha alsalar super olur

fb ve başak bir tur daha atlayıp birer de galibiyet daha alsalar super olur
Başak biraz ilerlesin sıkıntı yok bücüre tahammülüm olmasa bile Okan hocamıza güzel yatıyor. Fener işine katılamayacağım hakkaten geçen sene Rangers'ın yaptığı gibi bala göte finale gelip sonra orada da iki üç pozisyonda işleri yaver giderse uğraş dur.

Gerçekçi olursak, stoperinde Samet olan takım kimseyi eleyemez gibi.

50 yasinda dedem mandanda 1 penalti bile kurtaramadi

Başak biraz ilerlesin sıkıntı yok bücüre tahammülüm olmasa bile Okan hocamıza güzel yatıyor. Fener işine katılamayacağım hakkaten geçen sene Rangers'ın yaptığı gibi bala göte finale gelip sonra orada da iki üç pozisyonda işleri yaver giderse uğraş dur.
İmkansız yav 😶
Ama 6 g ile cl ye direk gidebiliyormuşuz

Yani ikisi tur atlasa zaten şampi olmuşlar kadar sevinebilirler 🤣
Hemde bizi direk gruplara atarlar 😎

Rennes-Shaktar maci Hirvatistan-Turkiye maci gibi oldu.119. Dakikada gom yiyen Rennes penaltilarda 2 farklı geriye dusmesine ragmen uzatti penaltilari ancak Shaktar kalecisi panterlesti penaltilarda bi ust tura cikardi takimini.Mandanda penalti kurtarmayi gectim kose bile tutturamadi dogru duzgun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kura şansı çok önemli. Shaktar ile Lizbon dan birini çekerse fb turu geçme şansı yüksek.

İmkansız yav 😶
Ama 6 g ile cl ye direk gidebiliyormuşuz

Yani ikisi tur atlasa zaten şampi olmuşlar kadar sevinebilirler 🤣
Hemde bizi direk gruplara atarlar 😎
Ya yok o önümüzdeki sezonu etkiliyor, bu sezon her türlü eleme oynayacağız yani.

Biz şampiyon olalım şampiyonlar yolundan her türlü gideriz CL'ye. Yemişim diğer Türk takımlarını bana ne lan onlardan.

Ha bir de ileride CL'den EL'ye geçiş yolu olmayacak, o yüzden ön elemede elenip ikinci defa UEFA'yı almak fena olmaz.

Her şey olacağını bulur. Zihnimizi berrak tutalım. Fener şartlar ne olursa olsun kaybetsin.

Geri
Üst Alt