Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Gol Bayer Leverkusen attı 2-2..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilirkişi yazıyor orda boşuna yazmıyorYa ne saçmaliyorsunuz adamlar ilk 11 den 7 as oyuncuyu oynatmiyor
Maçın dönmesi bir Wirtz Frimpong hamlesine bakar
Onun uzerinde de Kolpa yazıyor KemalimmmBilirkişi yazıyor orda boşuna yazmıyor

Gol Bayer Leverkusen attı 2-2..
Sparta Prag - Liverpool Maç'ına çok fazla 1 yüklenme var 5-1 bitebilir fazla da Gol çıkar mı bilmem ama şu an Goller'e oynamak riskli gibi bence yav![]()
Bayer Leverkusen Maç'ı 2-2 gibi bitebilir bence yav![]()
Ekşi'de Sparta Prag resmi twitter hesabından engellenen adam diye fantastik isimli bir hesap açabilirsin renktaşEkli dosyayı görüntüle 237040
Şerefsizler 5. golün altına anthony taylor fotosu attım diye engelledi beni![]()

Emrem başka bir konuda da ohh yazmışsın yoksaabi aziz kaan doruk mu acaba
Resimdeki simsar kim kanks
Sparta Prag - Liverpool Maç'ına çok fazla 1 yüklenme var 5-1 bitebilir fazla da Gol çıkar mı bilmem ama şu an Goller'e oynamak riskli gibi bence yav![]()
Nostradamus durmazBayer Leverkusen Maç'ı 2-2 gibi bitebilir bence yav![]()
Vaaay özledim desem yalan olur. Bu bizim dev aynamızın kırılması için done olur sadece. Ayrıca Kopenhag ve Galatasaray, Manchester ı geride bıraktık bu da iki takımın da Manchester dan daha iyi olduğuna dair herhangi bir işaret değildir. Kiyaslar bir sonraki maça değil, bütüne bakılarak yapılır. Prag da Kopenhag da iyi takım ama Liverpool ve City e göre değil, bize göre. Bunu görebilirsek seneye daha iyi bir Avrupa serüveni bizi bekliyor yoksa yine bizi eleyen takımların sonraki maçlarına bakmaya devam ederiz.@Aziz Kaan havaya bak senin taş takım uçuyor şuanda belki denk gelirsin , baya sağlam takım harbiden bu arada 2. maça liverpool u21le çıkıp bir 5 daha sallar herhalde.Tjknin rekora ortak gelebilir as çıkarlarsa