Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

bekler köhn boey olsa pragı elerdik zaten bi numaraları yoktu

kopenhag öyle değil mesela 10 maç yapsak 9unda kapanarak kitlerdi bizi kahpeler

Ulan adamlar Leverkusen‘e sezonun ilk yenilgisini tattiracakti. Yazik oldu.

Ekran görüntüsü 2024-03-07 223756.png

Şerefsizler 5. golün altına anthony taylor fotosu attım diye engelledi beni :asd:

@Aziz Kaan havaya bak senin taş takım uçuyor şuanda belki denk gelirsin , baya sağlam takım harbiden bu arada 2. maça liverpool u21le çıkıp bir 5 daha sallar herhalde.Tjknin rekora ortak gelebilir as çıkarlarsa

@Aziz Kaan havaya bak senin taş takım uçuyor şuanda belki denk gelirsin , baya sağlam takım harbiden bu arada 2. maça liverpool u21le çıkıp bir 5 daha sallar herhalde.Tjknin rekora ortak gelebilir as çıkarlarsa
Vaaay özledim desem yalan olur. Bu bizim dev aynamızın kırılması için done olur sadece. Ayrıca Kopenhag ve Galatasaray, Manchester ı geride bıraktık bu da iki takımın da Manchester dan daha iyi olduğuna dair herhangi bir işaret değildir. Kiyaslar bir sonraki maça değil, bütüne bakılarak yapılır. Prag da Kopenhag da iyi takım ama Liverpool ve City e göre değil, bize göre. Bunu görebilirsek seneye daha iyi bir Avrupa serüveni bizi bekliyor yoksa yine bizi eleyen takımların sonraki maçlarına bakmaya devam ederiz.

Beter olun prag bozuntusu. Öcümüzü alan liverpool fc tesekkur ederiz. Ulke puanimiza da katkilari olmustur

Geri
Üst Alt