Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Liverpoolu izledikçe elendiğimiz için seviniyorum abi yaw.

adamlar her şeyi korkunç derecede iyi yapıyorlar

Klopp hocamın hiç acimasi yok garantiledigi tura Van dijk dias maç allister hariç as kadro çıkmış :)

Abicigim dedik defalarca Pragla Kopenhagi bir tuttunuz..Prag tirt bir ekip biz saçma sapan oynadık kırmızı yedik birşeyler oldu işte.. Kopenhag cok daha komple bir takım iyi oldu srfszlere inşallah 10 yerler

Ben ısrarla diyorum bu SG’den hallice aman aman fark yok. Ama buradaki ulemalara göre çok kompakt vs… leş gibi oynadık işte kabul edelim ve de hakettik

Allah korumuş, iyi ki elenmişiz.. Salah vs Berkan izlemek istemezdim.

kodumun prag'ı hepiniz geberin

İlk maç kırmızı yemesek farklı galibiyete gidecek maç zor zahmet 3-2 bitti. İkinci maç kırmızı yemesek en kötü berabere bitecek maç 1-4 bitti. Evet kötü elendik ama sanki Avrupa'da diğer maçları başkası oynadı. Prag çok da umrumda değil ama o ukala hocaları 10 yiyerek tarihe geçer umarım.

Yok şöyle böyle sistem takımiymis da bilmem ne dedik bok gibi bir takım diye 50000 kere filan

liverpool bizi de rezil ederdi, iyide elenmisiz (üzelerek)

İlk maç kırmızı yemesek farklı galibiyete gidecek maç zor zahmet 3-2 bitti. İkinci maç kırmızı yemesek en kötü berabere bitecek maç 1-4 bitti. Evet kötü elendik ama sanki Avrupa'da diğer maçları başkası oynadı. Prag çok da umrumda değil ama o ukala hocaları 10 yiyerek tarihe geçer umarım.

İlk maç adamların bizden fazla pozisyonu vardı, ikinci maçta da fazla pozisyonu vardı, bizim bir tane oyunumuz var, o oyuna ters gelen her rakip bizi yener. Bizim on alan presini gecen her takım bize sorun cikarir.

Bizim Avrupa'da başarı için yaş ortalamasını dusurmemiz şart. Başka da yolu yok

Ben ısrarla diyorum bu SG’den hallice aman aman fark yok. Ama buradaki ulemalara göre çok kompakt vs… leş gibi oynadık işte kabul edelim ve de hakettik

Prag 3-5-2 oynayıp çok önde bastı ilk baskıyı doğru paslarla kirdigimizda arkada bomboş alanlar yakaladık ilk maç kendi be ceriksizligimizden fark atamadık.. İkinci maç on alandan çıkamayınca işler sarpa sardı üstüne kaanin atılması tüy dikti..Kopenhag kesinlikle böyle kötü savunma yapmadı boşluk vermedi doğru dürüst.. Herifler Cityden bile bir şekilde fark yemeden elendiler ki kadro kalitesine baktığında rahat 10 yemeleri lazım. İlk maç biraz grabara biraz bal sonuç olarak herifler başlari dik ayrıldı bu yoldan Bayern-United-City gibi takımlara karşı gerçekten büyük başarı ..

Ne anlatıyorsun yaf ?

Geri
Üst Alt