Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Cevap: UEFA Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Penaltı değildi aslında. Ama chelsea çok atak yiyor.

Ulan ne ara 3 2 oldu mac.Benitez hoca değilki.Mata hazardı oynatmıyor adam.

Ulan ne ara 3 2 oldu mac.Benitez hoca değilki.Mata hazardı oynatmıyor adam.

O da mı ligi veya federasyon kupasını düşünüyor acaba ? :) Fb ile eşleşse herhalde A2 ile falan çıkar artık.

O da mı ligi veya federasyon kupasını düşünüyor acaba ? :) Fb ile eşleşse herhalde A2 ile falan çıkar artık.

Ligi düşüncek halimi kalmıs artık.İlk 4 e girse kafi cl için.Uefa da yarı final yapacaksın bu kadarda küçümsemez heralde.Klasik Benitez işte ilk mactakı skorun üzerine yatmak için defansif kadro ile cıkmıs.Hep böyleydi bu adam hoca değilki.

Rusya deplasmanlari herzaman zordur, saha disi sartlardan dolayi, iklim vs. kötü deplasman iste. Yogun mac trafiginde orta sahada bir bonus kafa oynuyor paf takimdan, cok kötü futbolcu, sol bekte 3 senedir ismini duymadigim paulo ferreira oynuyor, macin teklikeye girdigi yok. golleri tam zamaninda buldu chelsea ve fisi cekti, önemli olan tur atlamakti, kupanin bir numarali favorisi kesinlikle.

Ligi düşüncek halimi kalmıs artık.İlk 4 e girse kafi cl için.Uefa da yarı final yapacaksın bu kadarda küçümsemez heralde.Klasik Benitez işte ilk mactakı skorun üzerine yatmak için defansif kadro ile cıkmıs.Hep böyleydi bu adam hoca değilki.

Mübalağa yaptım zaten biliyorum. Mesela bu gece Petroviç Juventus maçını düşünerek bazı oyuncularını dinlendireceğini söylüyor.Avrupa Ligi'ni bence o kadar sallamıyorlar. Fenerbahçe hem kura şansı,hem de rakiplerin ve hakemlerin olağanüstü yardımlarıyla yarı finali gördü gibi, o yüzden finale de çıkabilme ihtimali yüksek.

Mübalağa yaptım zaten biliyorum. Mesela bu gece Petroviç Juventus maçını düşünerek bazı oyuncularını dinlendireceğini söylüyor.Avrupa Ligi'ni bence o kadar sallamıyorlar. Fenerbahçe hem kura şansı,hem de rakiplerin ve hakemlerin olağanüstü yardımlarıyla yarı finali gördü gibi, o yüzden finale de çıkabilme ihtimali yüksek.

Evet genelde ingiliz takımları daha cok yapıyor bunu.Ama chelsea nın bir olayı var.Kupa galipleri,Şampiyonlar ligi ve uefa kupasını da alırsa bunu yapan tek ingiliz takımı olacakmıs.Sadece bu yüzden kupaya asılacaklardır.

Bitti, Chelsea turladi.

chelsea nasıl turladı yahu rubin eledi

edit: timsah :D

Basel-Tottenham maçı da öyle böyle sıkıcı değil yani...İkisi de birbirinden leş

Geri
Üst Alt