Galatasaray açısından baktığında zaten küçümsemek saçma onu kastettim orada.Yoksa eski hava olarak bakacak olursan Şampiyonlar Ligi'nin bile eski havası yok,her sene yarı finalistler aynı takımlar,eskisi gibi bir mücadele çekişme yok favoriler aynı.Bu sene bir Barça gümledi PSG sağlam geliyor o kadar.Endüstriyelleşen hemen hemen her şey eski havasını kaybediyor.
Umursamayanların kendi salaklığı işte.West Ham United misal.Kupadan elendi de ne oldu,ligde süper mi FA Cup'ta estiriyor mu?Bu kupanın değerini küçültmez,o elenenlerin mallığı.Yoksa gayet önem veren takımlar da mevcut.
Bu sene,son senelerde gördüğümüz açık ara en zayıf Avrupa Ligi.Gerçekten kura şansıyla yarı finale kadar gidilebilecek bir ortam var.Bu ayrı bir konu,bunu defalarca yazdım zaten.Ancak tarihe kupayı alan,zayıf bir senede aldı vs. diye yazılmayacak neticede.Bu açıdan küçümsemek saçma diyorum.
Şampiyonlar Ligi grubundan çıkabiliyorsan çık.Ama buraya kaldığımızda da sonuna kadar kovalamalıyız.Alt tarafı aldığın 1 tane UEFA Kupası tarihin boyunca,sen kimsin de küçümsüyorsun derler adama.Saçmalığı o.Bir Real Madrid bir Barcelona için elbette anlamsız bir turnuva ancak bizim küçümseme hakkımız yok.