Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Liverpool o yüzden geçen yıl final oynadı değil mi?
Sabah sabah seni gergin gördüm hayirdir?
Dogru Liverpool final oynadi, bilmiyorum belki kazanilabilecek bir kupa olarak gördüler.
Ama kupada oynayan takimlara ve elenen takimlara baktigin zaman bütün resmi görmüs olursun.
Maalesef bu kupanin eski havasi yok.

Ligde direk CL'ye gitme ihtimali çok fazla olmayan takım neden kasmasın.Kalan takımlara baksana.Bu kupayı alıp direk gitmek daha kolay
Zaten bende eli ayaga düzgün olan takimlar diye yazdim. Bir Trabzonspor icin yada su anda iyi bir hava yakalamis olan Osmanlispor, Basaksehir icin iyi bir kupa. Ancak kupanin eski havasi yok.

Sabah sabah seni gergin gördüm hayirdir?
Dogru Liverpool final oynadi, bilmiyorum belki kazanilabilecek bir kupa olarak gördüler.
Ama kupada oynayan takimlara ve elenen takimlara baktigin zaman bütün resmi görmüs olursun.
Maalesef bu kupanin eski havasi yok.

Yok reis gergin değilim ama bu kupayı küçümseyen bizlere hayret ediyorum.Lig şampiyonluğuna tercih etmeyecek neredeyse kimse yok burada.Beşiktaş es kaza finale çıksa burada kupayı almasın diye dua eder herkes.Öyle veya böyle,kupayı alırlarsa onların da 1 kupası olacak bizim de.Sırf biz yokuz onlar oynuyor diye küçümsemenin bir anlamı yok diye düşünüyorum.

Her favori olan da geçecek diye bir şey yok ki zaten.Bu turnuvaların güzelliği bu.Manchester United eli yüzü düzgün bir takım değil mi misal,içerde dışarda yenip turladılar.Adamların son 10 senedir neredeyse hiçbir başarısı yok,onlar da bu kupaya önem veriyor.

Mesela Tottenham 2 maçta da as kadroyla oynadı ama elendi.2 maçta da tek kale oynadılar ama elendiler

Yok reis gergin değilim ama bu kupayı küçümseyen bizlere hayret ediyorum.Lig şampiyonluğuna tercih etmeyecek neredeyse kimse yok burada.Beşiktaş es kaza finale çıksa burada kupayı almasın diye dua eder herkes.Öyle veya böyle,kupayı alırlarsa onların da 1 kupası olacak bizim de.Sırf biz yokuz onlar oynuyor diye küçümsemenin bir anlamı yok diye düşünüyorum.

Her favori olan da geçecek diye bir şey yok ki zaten.Bu turnuvaların güzelliği bu.Manchester United eli yüzü düzgün bir takım değil mi misal,içerde dışarda yenip turladılar.Adamların son 10 senedir neredeyse hiçbir başarısı yok,onlar da bu kupaya önem veriyor.
Ben kupayi Türkiye Ligi nezdinde kücümsemiyorum ama bir Galatasaray taraftari olarakta Sampiyonlar Ligini, hatta sampiyonlar ligi ikinci tur hedefini, grupta ücüncü olup bu bu kupada devam etmeye tercih ederim.
Benim demek istedigim bu kupanin eski havasi yok, bunu eli ayaga düzgün olan takimlarin bazen ne sekilde bu kupadan elendigine bakarak görebilirsiniz.
Manchester United su anda Tottenham seviyesinde o derece kötü kadrolari var ve Mou bu kupanin önümüzde ki dönemlerde yük olacaginin sinyallerini vermeye basladi.

Son düzenleme:
Ben kupayi Türkiye Ligi nezdinde kücümsemiyorum ama bir Galatasaray taraftari olarakta Sampiyonlar Ligini, hatta sampiyonlar ligi ikinci tur hedefini, grupta ücüncü olup bu bu kupada devam etmeye tercih ederim.
Benim demek istedigim bu kupanin eski havasi yok, bunu eli ayaga düzgün olan takimlarin bazen ne sekilde bu kupadan elendigine bakarak görebilirsiniz.
Manchester United su anda Tottenham seviyesinde o derece kötü kadrolari var ve Mou bu kupanin önümüzde ki dönemlerde yük olacaginin sinyallerini vermeye basladi.

Galatasaray açısından baktığında zaten küçümsemek saçma onu kastettim orada.Yoksa eski hava olarak bakacak olursan Şampiyonlar Ligi'nin bile eski havası yok,her sene yarı finalistler aynı takımlar,eskisi gibi bir mücadele çekişme yok favoriler aynı.Bu sene bir Barça gümledi PSG sağlam geliyor o kadar.Endüstriyelleşen hemen hemen her şey eski havasını kaybediyor.

Umursamayanların kendi salaklığı işte.West Ham United misal.Kupadan elendi de ne oldu,ligde süper mi FA Cup'ta estiriyor mu?Bu kupanın değerini küçültmez,o elenenlerin mallığı.Yoksa gayet önem veren takımlar da mevcut.

Bu sene,son senelerde gördüğümüz açık ara en zayıf Avrupa Ligi.Gerçekten kura şansıyla yarı finale kadar gidilebilecek bir ortam var.Bu ayrı bir konu,bunu defalarca yazdım zaten.Ancak tarihe kupayı alan,zayıf bir senede aldı vs. diye yazılmayacak neticede.Bu açıdan küçümsemek saçma diyorum.

Şampiyonlar Ligi grubundan çıkabiliyorsan çık.Ama buraya kaldığımızda da sonuna kadar kovalamalıyız.Alt tarafı aldığın 1 tane UEFA Kupası tarihin boyunca,sen kimsin de küçümsüyorsun derler adama.Saçmalığı o.Bir Real Madrid bir Barcelona için elbette anlamsız bir turnuva ancak bizim küçümseme hakkımız yok.

Galatasaray açısından baktığında zaten küçümsemek saçma onu kastettim orada.Yoksa eski hava olarak bakacak olursan Şampiyonlar Ligi'nin bile eski havası yok,her sene yarı finalistler aynı takımlar,eskisi gibi bir mücadele çekişme yok favoriler aynı.Bu sene bir Barça gümledi PSG sağlam geliyor o kadar.Endüstriyelleşen hemen hemen her şey eski havasını kaybediyor.

Umursamayanların kendi salaklığı işte.West Ham United misal.Kupadan elendi de ne oldu,ligde süper mi FA Cup'ta estiriyor mu?Bu kupanın değerini küçültmez,o elenenlerin mallığı.Yoksa gayet önem veren takımlar da mevcut.

Bu sene,son senelerde gördüğümüz açık ara en zayıf Avrupa Ligi.Gerçekten kura şansıyla yarı finale kadar gidilebilecek bir ortam var.Bu ayrı bir konu,bunu defalarca yazdım zaten.Ancak tarihe kupayı alan,zayıf bir senede aldı vs. diye yazılmayacak neticede.Bu açıdan küçümsemek saçma diyorum.

Şampiyonlar Ligi grubundan çıkabiliyorsan çık.Ama buraya kaldığımızda da sonuna kadar kovalamalıyız.Alt tarafı aldığın 1 tane UEFA Kupası tarihin boyunca,sen kimsin de küçümsüyorsun derler adama.Saçmalığı o.Bir Real Madrid bir Barcelona için elbette anlamsız bir turnuva ancak bizim küçümseme hakkımız yok.

Demek istedigim tamda buydu.

Demek istedigim tamda buydu.

Seneden seneye değişebiliyor o.Katılan takım sayısı Şampiyonlar Ligi'ne göre çok daha fazla olduğu için 4 senede bir falan böyle zayıf seneler oluyor.Fener'in yarı final oynadığı sene de bu sene gibiydi.Ama önceki 3 sene gayet de iyiydi yani,çekişme mücadele ve iyi takımlar vardı.

Liverpool o yüzden geçen yıl final oynadı değil mi?
Liverpool'un son yıllarda ne başarısı var? Eli yüzü düzgün olduğu dönemler 2009 falandı.

Her yerde havlu atınca Uefa'yı alıp CL'ye gitme derdine girdiler.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Kura şansı ile max 8.
Kura şansı ile yarı final görebilirler.Bir ajax bir gent falan gelirse banko zaten bir üst turları.1-2 tane de sert takım birbirine düşerse o zaman işte kaymak olur.Bir Sevilla,Dortmund,Liverpool yok bu sene.O yüzden kura şansıyla yarı final olabilir fenerin yaptığı gibi

Liverpool'un son yıllarda ne başarısı var? Eli yüzü düzgün olduğu dönemler 2009 falandı.

Her yerde havlu atınca Uefa'yı alıp CL'ye gitme derdine girdiler.

O yıllarda zaten Şampiyonlar Ligi'nde yarı final falan oynuyordu.Real'i 4'lemişlerdi 2008-2009'da hatırladığım kadarı ile.Avrupa Ligi'ne kalıp orada mücadele edecek seviyenin çok üzerindeydiler,Şampiyonlar Ligi'nin ağır toplarından biriydi adamlar öyle-böyle.

Avrupa Ligi ile Şampiyonlar Ligi arasında zaten belli bir seviye farkı var.Orada yarı finalist olabilecek bir takımdan Avrupa Ligi'nde mücadele etmesi beklenemez.Dediğin gibi Liverpool'un da seviyesi yıllar içinde düştü ancak Avrupa Ligi'ni baz alacaksak basbayağı eli yüzü düzgün bir takım yani.

Gent pis takım çok hızlı oynuyorlar.

Roma vs eleyebilir Beşiktaş. Bu tarz takımlara daha çok şansı tutmuyor kargaların.

Beşiktaş Gent ile eşleşecek ve Gent eleyecek onları.

Gent pis takım çok hızlı oynuyorlar.

Roma vs eleyebilir Beşiktaş. Bu tarz takımlara daha çok şansı tutmuyor kargaların.
Gent,Ajax,vs takımları rahat elerler.Gent Tottenham'ı eledi ama 2 maçta da tek kale oynayan takım bariz belliydi.O yüzden bu sene herhangi bir Belçika takımı bunları eleyemez.Anderlecht de tamamen bala turu atladı.Bunların hiçbiri eleyemez.Birbirlerine düşerse bunlar o zaman 2-3 tane çöp takımın çeyrek finali garanti olacak

Ben de Celta Vigo çıksın kesin eler beşiktaşı diyorum.İçimden geçen takım.Shaktar gibi bir takımı beleş bir penaltıyla da olsa elemek öyle kolay değil.30 dakika daha ekstra oynayıp deplasmanda eledi.Shaktarın bilmem kaç maç sonra ilk yenilgisi oldu bu.Tahminen 30 maç vardır

Manchester United i bogaz kiyisinda izlemek guzel olur , ulke icin de en iyi reklamdir

Bjk yi eleme olasiligi da yuksek oldugu icin tercih sebebidir

Ibra ve Pogba keyif verir !

Geri
Üst Alt