Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
şerefsiz milan 2k parayı yaktı
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninki yine iyiymiş,benim 4 bin gittiMilan 2k parayı yaktı
Seninki yine iyiymiş,benim 4 bin gitti
Benimki 1.5 üstten gitti.Milan 2 tane yese yine tutuyorduatlanta yada bu maçta bişi olacak dedim salak gibi bunu ekledim anasını satyım
Benimki 1.5 üstten gitti.Milan 2 tane yese yine tutuyorduo kadar maçtan 22 de başlayan tek maç bunu koydum ondan da yattık.Diğerlerinin hepsi 1.5 üst oldu zaten
EL de gol atıyorlar diye oynadık.İlk yarıyı zaten heba ettiler.Doğru dürüst oynamadılar.İkinci yarıda da becerip atamadılaryazık etti valla şerolar
denk geldikçe izliyorum evertonun maçlarını, koeman yedek oturtuyo genelde onu oynadığı yerde alternatif fazla renktaş, oynadığında da pek meziyetli işler yapıyor demek abesle iştigal olur.
denk geldikçe izliyorum evertonun maçlarını, koeman yedek oturtuyo genelde onu oynadığı yerde alternatif fazla renktaş, oynadığında da pek meziyetli işler yapıyor demek abesle iştigal olur.
forvet arkası oynadığı zaman bal yapmaz arı gibi biraz, orta sahada oynadığında da yavaş kalıyor premier lig standardında.
hollanda performansı ve istatislikleri üst düzeydi de söndü sanırım balonu dediğin gibi![]()
kadronun geneli savaşçı da kabız birazSon everton maçında Nikola Vlasic çok ilgimi çekti 20 yaşında yetenekli savaşçı ofansif bölge oyuncusu
Gruptan çıkma şansları çok az kaldı zaten rotasyon yapmaları mantıklı