Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.541
- 106.173
- 4.738
seri başı olmak dezavantaj oldu bu sefer adşalsdaBiz seri başıyız. Son 32'den gelenler seri başı olmayan takım.
kızılyıldızı gözüme kestirmiştim kötü oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seri başı olmak dezavantaj oldu bu sefer adşalsdaBiz seri başıyız. Son 32'den gelenler seri başı olmayan takım.
Böyle takim yokZenit Sheriff bir sekilde koparsada bize gelseler
Barcelona'yi ben sahsen istiyorum son 16 turunda.Sevilla’dan daha çok korkulması gereken takımlar var.
Dortmund
Atalanta
Leipzig
Sociedad
Barcelona’dan tırsmıyorum bu arada.
Gala vs Zagreb v SherrifBu ne abi kolay takim yok
Gala vs Zagreb/Sherrif
Kızılyıldız vs Rangers/Oly
-----SON 16--------
Gala vs Zagreb
Kızılyıldız vs Rangers
------ÇEYREK-------
Gala vs Kızılyıldız
hoop yarı finaldeyiz
eee yari finalden sonra nolacak kupa istiyorum kupanin sifresini yaz banaGala vs Zagreb v Sherrif
Kızılyıldız vs Rangers v Oly
-----SON 16--------
Gala vs Zagreb
Kızılyıldız vs Rangers
------ÇEYREK-------
Gala vs Kızılyıldız
hoop yarı finaldeyiz
Fatih Terim: "Oraya 5 maç var, neden olmasın? Biz de bunu çok istiyoruz. Her geçen gün devlerle oynayacağız. Biz de buna hazırız, istiyoruz."eee yari finalden sonra nolacak kupa istiyorum kupanin sifresini yaz bana
var oyle bir takim zenit sankt sheriffboroghBöyle takim yok
sagol hocamFatih Terim: "Oraya 5 maç var, neden olmasın? Biz de bunu çok istiyoruz. Her geçen gün devlerle oynayacağız. Biz de buna hazırız, istiyoruz."
Bize seri basi olmayan takimlarin arasinda mümkün olan en zoru çikacagini ikimizde biliyoruz degil mi yarrocumvar oyle bir takim zenit sankt sheriffborogh
aynenBize seri basi olmayan takimlarin arasinda mümkün olan en zoru çikacagini ikimizde biliyoruz degil mi yarrocum