Avrupa Ligi'nde Son 16 ve Play-Off'a Kalan Takımlar

2.kez kura çekilmiyor dimi ? Yani bizim rakipte 13’ünde belli olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

download

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi 13 Aralık Pazartesi günü yapılacak. İsviçre'nin Nyon kentindeki kura çekimi TSİ 17.00'de başlayacak.​

UEFA AVRUPA LİGİ

UEFA Avrupa Ligi'nde ise TSİ 15.00'te başlayacak kura töreninde, play-off turu eşleşmeleri yapılacak.

Avrupa Ligi'nde grubunu ikinci sırada bitiren takımlar bir torbada, Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada bitiren takımlar ise bir diğer torbada yer alacak.

Avrupa Ligi'nde E Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalan Galatasaray'ın rakibi ise play-off turunun sona ermesinin ardından 25 Şubat 2022'de düzenlenecek kura töreninde belirlenecek.

Seri Başları:Rangers, Sociedad, Napoli, Olympiakos, Lazio, Braga, Betis, Dinamo Zagreb

Seri Başı Olmayanlar:Leipzig, Porto, Dortmund, Sheriff, Barcelona, Atalanta, Sevilla, Zenit

büyük başlardan dördü birbiriyle eşleşse güzel olur.

Napoli-Sevilla
Olympiakos-Atalanta
Betis-Porto
Rangers-Barça
Lazio-Leipzig
Braga-Dortmund
Zagreb-Zenit
Sociedad-Sheriff

benim anlamadigim uefa sitesinde son 5 yil takim puanlari biz 2021-2022 yildinda 10 puan toplamisiz. ama baska sitelerde puanimiz 13 gösteriyor.

sevilla ile bi final yapsak da tarihin winneri kimmiş bi şaplağı koysak suratlarına :LOL::LOL:

UEFA AVRUPA LİGİ

UEFA Avrupa Ligi'nde ise TSİ 15.00'te başlayacak kura töreninde, play-off turu eşleşmeleri yapılacak.

Avrupa Ligi'nde grubunu ikinci sırada bitiren takımlar bir torbada, Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada bitiren takımlar ise bir diğer torbada yer alacak.

Avrupa Ligi'nde E Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalan Galatasaray'ın rakibi ise play-off turunun sona ermesinin ardından 25 Şubat 2022'de düzenlenecek kura töreninde belirlenecek.

Seri Başları:Rangers, Sociedad, Napoli, Olympiakos, Lazio, Braga, Betis, Dinamo Zagreb

Seri Başı Olmayanlar:Leipzig, Porto, Dortmund, Sheriff, Barcelona, Atalanta, Sevilla, Zenit

Renktaş ben bu içeriği anlayamadım. Avrupa liginde gruplarında 2. olan takımlar, şampiyonlar liginde gruplarında 3. olan takımlarla mı eşleşecek?

Yoksa tüm takımlar arasında UEFA puanına göre seri başı ve seri başı olmayan olarak iki potaya mı koyulacak?

Yazdığın mesajda her iki anlamda çıkıyor.

Son 16 ya direk kalanlar play-off tan gelenler le mi oynayacaklar. Yoksa böyle bir ayrım yok mu?

Renktaş ben bu içeriği anlayamadım. Avrupa liginde gruplarında 2. olan takımlar, şampiyonlar liginde gruplarında 3. olan takımlarla mı eşleşecek?

Yoksa tüm takımlar arasında UEFA puanına göre seri başı ve seri başı olmayan olarak iki potaya mı koyulacak?

Yazdığın mesajda her iki anlamda çıkıyor.
Ilk mesajda hersey aciklanmis.

Zenit ve Sheriff ikilisi Olympiakos ve Zagreb ikilisi ile eşleşsin, son 16' da bu iki eşleşmenin galiplerinden biri bize gelsin, en temizi bu.

sağlam takımlar birbirini kırmalı
1639386279179.png

fakirler oynasın bakalım,gelsin yeni rakipler

Ekli dosyalar

• draw-20211213122900468.png
    draw-20211213122900468.png
    66,5 KB · Görüntüleme: 22
marttaki son 16 kurasında seri başı olmayacağız ama turu atlayabilirsek çeyrek finalden itibaren eşleşmelerde seri başı olmayacak.

Geri
Üst Alt