serhat bey, avrupa z.liginden üst düzey 1 yöneticiyle görüşüyor şuan

1618788967884.webp

Napoli, Roma, Lazio, Atalanta, Sevilla, Villarreal, Valencia, Bayern, Dortmund, Leipzig, PSG, Lyon, Monaco, Ajax, Porto, Benfica, Shakhtar, gibi takimlar bile yokken Türkiye’den bir takımın olacağını sanmıyorum.
sen hala galatasarayın gucunun farkında değilsin hele alisamiyen cehenneminin inan GALATASARAY a davet gelecek

ortama bak tam şarlatanlar ligi. 3 günde 1 maç oynayıp para kasalım, sirk gibi topçu izletelim falan filan. stsl'nin en leş maçı bundan iyidir.

ortama bak tam şarlatanlar ligi. 3 günde 1 maç oynayıp para kasalım, sirk gibi topçu izletelim falan filan. stsl'nin en leş maçı bundan iyidir.
hopbala arkadaş sampiyonlar ligi macımız olsunda izleyelim diye cıldırıyorduk
şimdi bunu lig seklinde oldugunu düşününce bir tek ben mi cıldırıyorum

Bu işin dönüşü olmaz. Adamlar herşeyi göze almiş. İnanılmaz paralar konuşuluyor. Munich le Psg de katılır aralarına. Bizim Türk takımlarınıda etkılemez zaten çıta açilmişti. Türk takımlarının şampiyonlar lıgıne katılması bile zordu. Şimdi daha denk takımlarla takılırız.

Bu lige bu ligden bir takım giderse o takım bu alanlarda prestijli GALATASARAY olur.
Demiştim ki öyle an gelir, bir bakmışsınız başarısız dahi olsak, bizi istemişler sadece.

Ha şimdi uefa değil de bu yiyiciler istemiş olacak.
Şimdi pandemi diye işin maddi boyutuna giremiyorum ama taraftar gücü de bunun başka etkeni olacak.
Evet, her şey para. Ve konuşulan rakam korkunç derecede güzel.

UEFA ve FİFA en kötü bunun için başka çözümler üretir geri adım atmasının yanında.
O da herhalde reklam, o bu ve belki de sadece işte liglere özel bizim paket gibi ürünler düşünün...
Her takımın kendine ait olan bir dekoderi, kartı vs gibi. Pandemi dolayısıyla diyorum.
Belli bir kanal haklarını satın alma yönünde ve bize has takım kanalı gibi belki o kanal aracılığıyla her türlü bilgi akışı.
Bir yerde o da kendi prestijini korumak isteyecektir. Biz ekmeğimize bakarız. :ROFLMAO:

Süper Lig'e katılmayı reddeden Bayern Münih:

hayata geçer ve yerel liglerden atılmazlarsa bayern de katılır reis

uefa da bizim gibi 2. 3. sınıf takımlarla turnuva düzenler.

aslında bizim gibi kulüpler açısından çok fazla şey değişmeyebilir. büyükler sayesinde oluşan pastadan pay almak yerine pastayı kendimiz oluşturmaya çalışacağız.

tabi baba takımlar olmadan o pasta küçük olacak ama payı ara sıra almak yerine her sene alarak dengeleme şansı da oluşabilir.

hopbala arkadaş sampiyonlar ligi macımız olsunda izleyelim diye cıldırıyorduk
şimdi bunu lig seklinde oldugunu düşününce bir tek ben mi cıldırıyorum

evet bütün avrupanın şampiyonlarının 2 haftada 1, ayda 1 oynadığı, bir maçın aylarca beklendiği format büyük keyif. ama bu işi euroleague muhabbetine çevirmek tam bir şarlatanlık bence. adamların kendi taraftarları bile napıyorsunuz modundalar şu an.

Geri
Üst Alt