Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bizim gibi takimlara para gitmesin diye bu seyi uydurdular sende para istiyorsun halaHer yerden banlanacaksak 100 milyon yetmez
Kendileri 3,5 milyar alıyomuş
bize de bi 500 toka etsinler, boşa takım aramasınlar sağda solda

geriye kalan büyük balıklar reddediyo gibi şuanlık, 15 lik kurucu sayısını 12 ye çekerler mi acabaZaten bizim gibi takimlara para gitmesin diye bu seyi uydurdular sende para istiyorsun hala![]()

Perez'in aciklamasina bakarsak 70 kusur takim kabul etmis, yani bizi cagirin seve seve geliriz diyen takim sayisi baya cokmus. Artik o diger takimlar kim onu bilmiyorum tabi ama Turkiye'den hic bir takim yoktur zaten bizim baskan bugun bize gelen bir teklif yok dedigeriye kalan büyük balıklar reddediyo gibi şuanlık, 15 lik kurucu sayısını 12 ye çekerler mi acaba![]()
Kapalı kapılar ardı seffaflasiyor demek.
AA : Ben 15.sırayı isterken hemen 15 demem 11 den başlarımalo perez başkan
11.sıra boş mudur
yok
12. sıra
yok
13. sıra
yok
14.sıra
yok
bari 15. sırayı ver başkan
tamam kabul
lige giriş diyaloğumuz
dolana dolanaben 15.sırayı isterken hemen 15 demem 11 den başlarım
Avrupa Süper Ligi genel sekreteri Anas Laghari: "Avrupa Süper Ligi tehditlere karşı hazırlıklı. Takımlarımızı turnuvalardan yasal olarak ihraç edemezler. Eğer UEFA ile anlaşmaya varabilirsek ligimizi eylül ayında başlatabiliriz. (Le Parisien)
erzuruma deplasman yaptık gtüm dondu rusyaya hiç gerek yokne rusyası ya