Florentino Perez'e bu fikri ilk veren kişi yaklaşık 4 yıl öncesine kadar Ünal Aysal'dı adam iyi başkandı kötü başkandı tartışılır ama ticarete kafasının ileri derecede bastığı, para konusunda aklının çok iyi çalıştığı su geçirmez bir gerçekti şimdi gelip aday olsa rekor oyla başkan olur ama gelmez İngiltere'de mutlu

Senle tunanın para uzerinden bana laf vurmana karsilikti o yorum olm.

Averaj takimi oluruz yorumumun arkasindayim.
Çok sevdiğiniz ünal aysal diyince deha
Biz bari kurmuşsunuz bizi de alın diye makara yapınca gerizekalıyız yani ;D

Gören de cl tek gol atan avaraj takımının taraftarı değil sanır ;D

Umarım gerçekleşir. Üç dört büyük lig kur, kurucu takımları bu liglere dağıt. Kalan takımları baş altı takımlarla doldur. Bu liglerin ikişer tane alt liglerini oluştur. Kume düşme çıkma olsun. Büyük liglerin ilk dortleri aralarında eslessin CL benzeri ekstra bir turnuva daha yarat.

A Süper ligi. B Süper ligi. C Süper Ligi
A 1. lig B 1. lig. C 1. Lig
A 2. Lig. B 2. Lig. C 2. Lig

Her ligde 20 Toplam 180 takım. Mis gibi organizasyon. Projede yer alamayan köy takımları da kendi aralarında mahalle turnuvası yapsın ya da dükkanı kapatsınlar. Bi ton gereksiz takım var zaten. Bir Ulusal Ligin dördüncüsü direkt katılırken bizim ligin şampiyonunun dâhi oneleme oynadığı bir turnuva sanki çok hakkaniyetli ve adilmiş gibi bu projeye bok atmak adına para meselesini kullanmayın.

Son düzenleme:
Şerefsiz 12 kulübün total borç alacak farkı 3.5 milyar paundmuş.

Neyin ne olduğu ortada.

Millet de sanıyorki kendilerine de para gelecek, nah verecekler size. 5 kulübe 100 milyon euroymuş yavşak herifler.

Nba gibi düşünmek lazım bugün girmem deyip kenara atmak yarın öbür gün asla girmemek anlamını taşıyacak, direk dalmalıyız bekle görle bu iş olmaz teklif geldiği dakika girmezsek bir daha çok ama çok zor, bu kulübün kuruluş amacı, lise sayesinde barındırdığı kültür ve finansal yapı düşündüğünde 10 numara olur, federasyonun yanlı tutumundan da kurtulmuş oluruz, GALATASARAY'ın yeri Avrupa'nın kalbidir.

Ünal Aysalın yıllar önce böyle bir lig kurmak istiyorum açıklamasına ve gelinen noktaya ne diyorsun.

Aysal'ınki büyük bir fikir değildi, bu yıllardır düşünülen bir proje zaten.

Büyükler Uefa'dan istedikleri parayı alamayınca şımarık çocuk gibi küstüm oynamıyorum moduna döndüler.

Bu organizasyon o 12 takım dışında kimseye yaramaz çünkü onların her sene gelirleri garanti olacak ancak diğer takımlar lütufla seçilecek ve yerel ligdeki başarıya göre de değil, iş ilişkileri, mafyatik ilişkilere göre seçilecek.

Uefa'dan daha şerefsiz bir organizasyon oluşturacaktır Perez, Agnelli vs tipler.

Ona da biri üflemiştir bu fikri yaw.
Çok sevdiğiniz ünal aysal diyince deha
Biz bari kurmuşsunuz bizi de alın diye makara yapınca gerizekalıyız yani ;D

Gören de cl tek gol atan avaraj takımının taraftarı değil sanır ;D

Olm ben kimseyi cok sevmem, kimseden nefret etmem. Size kim üflüyor bunları. Deha falanda dğl,Biri üflemiştir demişim o konuda da. Bana dolmuşla gelme kardeşim.

Evt ikinci soylediginde haklısın, lakin en azindan ara sira ikinci tur ceyrek final yapiyoruz şlde. Bu ligdeki seviye bayağı alt sıra takimi yapar bizi. Oyuncu kalitesi de dğl mesele, adamlar sistemli. Bizde bi bok yok. ;D

Umarım gerçekleşir. Üç dört büyük lig kur, kurucu takımları bu liglere dağıt. Kalan takımları baş altı takımlarla doldur. Bu liglerin ikişer tane alt liglerini oluştur. Kume düşme çıkma olsun. Büyük liglerin ilk dortleri aralarında eslessin CL benzeri ekstra bir turnuva daha yarat.

A Süper ligi. B Süper ligi. C Süper Ligi
A 1. lig B 1. lig. C 1. Lig
A 2. Lig. B 2. Lig. C 2. Lig

Her ligde 20 Toplam 180 takım. Mis gibi organizasyon. Projede yer alamayan köy takımları da kendi aralarında mahalle turnuvası yapsın ya da dükkanı kapatsınlar. Bi ton gereksiz takım var zaten.
Ülkede bu takım sayıları iyice çığrından çıktı zaten önüne gelen futbol takımı kuruyor, belediyeleri kurumları demir sporları falan geçtim kırmızı a grubu beyaz grup bölgesel ligler falan derken futbol takımları bir yana sırf Türkiye'de toplam 100'e yakın lig vardır herhalde bu ne kardeşim bu kadar lig ve takım var ama genç futbolcu yetiştiremiyoruz bir türlü genç çocuklarımızı futbola yönlendiremiyoruz

1 ay sonra Abdurrahim albayrak'ın başkan olma ihtimali olan bir kulübün alınma ihtimali var mı sizce böyle bir lige..
797219438287.jpg

olmadığı masa yok

Nba gibi düşünmek lazım bugün girmem deyip kenara atmak yarın öbür gün asla girmemek anlamını taşıyacak, direk dalmalıyız bekle görle bu iş olmaz teklif geldiği dakika girmezsek bir daha çok ama çok zor, bu kulübün kuruluş amacı, lise sayesinde barındırdığı kültür ve finansal yapı düşündüğünde 10 numara olur, federasyonun yanlı tutumundan da kurtulmuş oluruz, GALATASARAY'ın yeri Avrupa'nın kalbidir.
teklif geldiğinde değil gerekirse teklif gelmediğinde dahi teklif almak için bizim iletişime geçmemiz lazım

tam istediğimiz kaos ortamı biz takım olarak severiz Galatasaray alışkındır ve kesin lehimize bir şeyler çıkartırız buradan
Buna katılsak da katılmasak da ben de şartların lehimize olacağına inanıyorum. Bunlar olmazsa oradaki payı ve rekabeti bu lige rakip olsun diye arttırırlar, bizim ligden ilk 3 takım direkt katılabilir. Alma şansımız birkaç yıla artar. Buna gidersek de buralar yangın yerine döner. Şu 59 öncesi mezvusu hızlanır. İyi koz çünkü bu. Bir nevi tehdit işi. 70 takım diyorlar. Rahat teklif gelecek kulüplerdenizdir.

Strateji oyunu oynayacağız sadece. Umarım başkan bunu çarçur etmez ama. Biraz korkuyorum bu açıdan. Bu gollük atağı da yemeyelim artık...

ortalık karışacak değil karışmış durumda vala. cl ninin başını çeken o kadar kulubün gemileri yakıp böyle bir şeye kalkışması uefanın sonunu getirir. bu takımlar çıktığı an kimse izlemez o organizasyonu. sonunu kestiremediğimizden nası olacak düşüncesi heyecanlandırıyor insanı.

fırsat gibi fırsat şartlar değerlendirilip kulubün hayrına ne iyiyse onu yapmak lazım. futbolun geleceği için dönüm noktası bu olay. takım sayısı arttıkca bska bir boyut kazanır bu organizasyon. uefa fifa dinlemez gibi duruyor.

Geri
Üst Alt