- 16 Haziran 2010
- 204.033
- 156.092
- 6.838
Yeni yayin ihalesi + sponsorlardan gelecek buyuk kismi diye biliyorum.is sadece para ise neden UEFA ile anlasma yoluna gitmiyorlar? veya UEFA neden az veriyor?
bu 3,5 milyar euro kimden gelecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni yayin ihalesi + sponsorlardan gelecek buyuk kismi diye biliyorum.is sadece para ise neden UEFA ile anlasma yoluna gitmiyorlar? veya UEFA neden az veriyor?
bu 3,5 milyar euro kimden gelecek?
Çok sevdiğiniz ünal aysal diyince dehaSenle tunanın para uzerinden bana laf vurmana karsilikti o yorum olm.
Averaj takimi oluruz yorumumun arkasindayim.

Ovv olay çığrından çıkıyor![]()
Ünal Aysalın yıllar önce böyle bir lig kurmak istiyorum açıklamasına ve gelinen noktaya ne diyorsun.
Ona da biri üflemiştir bu fikri yaw.
Çok sevdiğiniz ünal aysal diyince deha
Biz bari kurmuşsunuz bizi de alın diye makara yapınca gerizekalıyız yani
Gören de cl tek gol atan avaraj takımının taraftarı değil sanır![]()

Ülkede bu takım sayıları iyice çığrından çıktı zaten önüne gelen futbol takımı kuruyor, belediyeleri kurumları demir sporları falan geçtim kırmızı a grubu beyaz grup bölgesel ligler falan derken futbol takımları bir yana sırf Türkiye'de toplam 100'e yakın lig vardır herhalde bu ne kardeşim bu kadar lig ve takım var ama genç futbolcu yetiştiremiyoruz bir türlü genç çocuklarımızı futbola yönlendiremiyoruzUmarım gerçekleşir. Üç dört büyük lig kur, kurucu takımları bu liglere dağıt. Kalan takımları baş altı takımlarla doldur. Bu liglerin ikişer tane alt liglerini oluştur. Kume düşme çıkma olsun. Büyük liglerin ilk dortleri aralarında eslessin CL benzeri ekstra bir turnuva daha yarat.
A Süper ligi. B Süper ligi. C Süper Ligi
A 1. lig B 1. lig. C 1. Lig
A 2. Lig. B 2. Lig. C 2. Lig
Her ligde 20 Toplam 180 takım. Mis gibi organizasyon. Projede yer alamayan köy takımları da kendi aralarında mahalle turnuvası yapsın ya da dükkanı kapatsınlar. Bi ton gereksiz takım var zaten.
Kulüpler derhal kapatılmalıdır, kayyum atanmalıdır.
1 ay sonra Abdurrahim albayrak'ın başkan olma ihtimali olan bir kulübün alınma ihtimali var mı sizce böyle bir lige..
teklif geldiğinde değil gerekirse teklif gelmediğinde dahi teklif almak için bizim iletişime geçmemiz lazımNba gibi düşünmek lazım bugün girmem deyip kenara atmak yarın öbür gün asla girmemek anlamını taşıyacak, direk dalmalıyız bekle görle bu iş olmaz teklif geldiği dakika girmezsek bir daha çok ama çok zor, bu kulübün kuruluş amacı, lise sayesinde barındırdığı kültür ve finansal yapı düşündüğünde 10 numara olur, federasyonun yanlı tutumundan da kurtulmuş oluruz, GALATASARAY'ın yeri Avrupa'nın kalbidir.
Buna katılsak da katılmasak da ben de şartların lehimize olacağına inanıyorum. Bunlar olmazsa oradaki payı ve rekabeti bu lige rakip olsun diye arttırırlar, bizim ligden ilk 3 takım direkt katılabilir. Alma şansımız birkaç yıla artar. Buna gidersek de buralar yangın yerine döner. Şu 59 öncesi mezvusu hızlanır. İyi koz çünkü bu. Bir nevi tehdit işi. 70 takım diyorlar. Rahat teklif gelecek kulüplerdenizdir.tam istediğimiz kaos ortamı biz takım olarak severiz Galatasaray alışkındır ve kesin lehimize bir şeyler çıkartırız buradan
![]()
olmadığı masa yok