Florentino Perez: "PSG davet edilmedi. Alman kulüpleriyle konuşmadık bile. Şu anda 12 kulübüz, 15 kulüp olmak istiyoruz. PSG ve Bayern Münih bizi reddederse, Avrupa Süper Ligi iptal edilmeyecek."

Florentino Perez: UEFA ve FIFA ile görüşmeye hazırız. Verdikleri reaksiyona anlam veremiyoruz. Resmi açıklamamızda her şey apaçık ortadaydı. Yeni Şampiyonlar Ligi formatını anlayamadım. Bu işten para kazanmayacağız. Bunu, futbol hareketi için yapıyoruz.

Florentino Perez: "UEFA, 2024 için Şampiyonlar Ligi'nde değişikliğe gitmeyi kararlaştırdı! 2024'e kadar biz ölürüz! Ekonomik olarak çıkmazdayız."

Florentino Perez: Alexander Ceferin bugün Andrea Agnelli'ye hakaret etti, bu mümkün değil. Juventus gibi bir dünya kulübünün başkanını tartışmak çılgınca. Bu kabul edilemez bir şey. UEFA değişmeli, diğer başkanlara hakaret eden bir başkan istemiyoruz.

Nasil cagirmamis ? Dupeduz sacmalik bu. O zaman bir baba yigit ciksin bu kabul eden oncu takimlarin arkasindaki sponsor ve mali destege baksin, ABD agirlikli biliyoruz da hangi isimler bunlar net olarak ? UEFA/FIFA'ya gore, Alman ve Fransiz takimlari kabul etmeyecek. Demek ki olay hem siyasi hem de duygusal. Perez yani Real cikmazdaysa bizim kapatip gidelim hakikatten. Ayrica vermeseydin dunyalari Bale gibi capsizlara.

Resmen başak geçmiş

Bizde de falcao var onun hatrına alın

Sacmalik zaten, iki gundur yaziyorum ozellike ayar oldum Tottenham olayina. Adamlarin EPL sampiyonlugu 1960, o gun doganlar bile suan 60 yasinda. Son 3-4 yildir bir jenerasyon ve abd yatirimiyla is yapiyorlar da Elite kategori falan degiller baya baya rezalet yani. Once yerel liginde sampiyon ol yegenim demesi lazim birilerinin. Diger ornekse Arsenal ve hatta Milan. Milan tamam gecmisine saygi da bizim gibiler yoklar uzun zamandir ortalikta.

Reisin talimatiyla IBB gidecek diye haberler var. Gelecek olan parayla guzel transferler yapılıp Katarlilara satışta cazip getirilecekmis. Kaynak: zülfo

Sacmalik zaten, iki gundur yaziyorum ozellike ayar oldum Tottenham olayina. Adamlarin EPL sampiyonlugu 1960, o gun doganlar bile suan 60 yasinda. Son 3-4 yildir bir jenerasyon ve abd yatirimiyla is yapiyorlar da Elite kategori falan degiller baya baya rezalet yani. Once yerel liginde sampiyon ol yegenim demesi lazim birilerinin. Diger ornekse Arsenal ve hatta Milan.
Milan'ı anlıyorum hadi şampiyonlar liginde zamanında ciddi başarılar yaşamış marka bi kulüp

Tottenham'a sempati besleyen başarıları ile büyüyen bir kitle yok ama. Amerikalı sahiplerinin atılımı sanırım net belli oluyo

Büyük klüpler batarsa rekabet daha çok artar 2000li yillar gibi olur.Gercekten o klübu isteyen adam gider.

Perez gene kafa açtı gece gece şimdi de futbol 90 dakikadan daha aşağıya çekilebilir diyor

İşin sonunda g..lerine baka baka geri döner süperlig kuran o 15 klüp...

Uefa dan yedikleri 5 yıl men cezası da yanlarına kâr kalır
Kimsenin götü yemez bunlarsız organizasyon yapmayada bunlara ceza vermeyede

aktör bunlar yahu,oynarlarsa sen varsın oynamazlarsa sen yoksun bu kadar basit

Milan'ı anlıyorum hadi şampiyonlar liginde zamanında ciddi başarılar yaşamış marka bi kulüp

Tottenham'a sempati besleyen başarıları ile büyüyen bir kitle yok ama. Amerikalı sahiplerinin atılımı sanırım net belli oluyo

Milan evet gecimisiyle yaziyor hatta yazimi editledim sen alintilamadan once de, onlar bile 2006 sanirim (usendim bakamayacagim) o gun bugudur ortalikta yoklar dogru duzgun. 15 sene uzun bir sure nihayetinde. Ama haklisin Milan sonucta marka degeri duruyor orada kocaman. Tot'ham konusunda katiliyorum, para konusuyor su siralar.

Perez gene kafa açtı gece gece şimdi de futbol 90 dakikadan daha aşağıya çekilebilir diyor

Netflix'de yayinlansin, sezonlara bolunsun hahaha :) Iyice cilki cikti, diyorum ya iste. sonu Mahsun Kirmizigul ile biten Star TV gecelerini ozledim/ozleyecegiz. Daha orijinaldi hersey, tadi kacti, yapay artik. Iyice fabrikasyona dondu futbolda.

Bu iş buradan geriye dönmez boşuna heveslenmeyelim.Bence 32 takımlı kapalı lig daha mantıklı. Kur nba gibi sistem yaslan arkana izle.

Bunlar oturur bir orta yol bulur, biz de tahmin yürüttüğümüzle kalırız.
Sonuçta her şey money

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt