eğer ellerindeki kulüpleri satmak için kaos yarattılarsa çok saçma olmuş insanlar farkına varırlar bu durumun ve zarar ederek çıkarlar kulüplerinden

abi adamlar ne güzel global çalışıyor biz neden kitlemizi kullanmıyoruz global tweet ile

sevimli bir durum ama bunun olması artı puan kazandırmadığı gibi olmaması da bir şey kaybettirmiyor.

mesela roma'nın ingilizce hesabı da zaman zaman böyle tweetler atıyor ama ne gibi bir getirisi olduğu tartışılır.

sempatik görünmek açısında güzel elbette.

E996539C-C107-488A-9230-5D9D9AC688D9.webp

sevimli bir durum ama bunun olması artı puan kazandırmadığı gibi olmaması da bir şey kaybettirmiyor.

mesela roma'nın ingilizce hesabı da zaman zaman böyle tweetler atıyor ama ne gibi bir getirisi olduğu tartışılır.

sempatik görünmek açısında güzel elbette.
sempatik olmak güzeldir abi bizi fifa uefa kullanıyor gs fb anketi açıyor :) mesela şurada esprili bi tweet atsak 200 bizden gelse 800 de dünyadan gelir trend topic oluruz bunlar önemli

bu sisteme en büyük kazığı çakanlardan birinde türk geni olması şahsımı onurlandırıyor boris jonsın abim benim

Almanya koca avrupa'ya diz çöktürdü

Hitler mezarından kalksa gözleri yaşarır

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana taraftarların tepkilerinden çekindiler gibi geldi.

özellikle ingilizler stadyumların önünde protesto yaptı.

ingiliz taraftalar avrupa'daki en pahalı biletleri ve yayın bedelini ödüyorlar. sırt çevirirlerse kulüpler dibe çöker.

ingiliz taraftalar avrupa'daki en pahalı biletleri ve yayın bedelini ödüyorlar. sırt çevirirlerse kulüpler dibe çöker.
Tamamen siyasi.

uefa'daki cafer abi kazandı diyebilir miyiz ?

bizim de cezayı kaldır bari cafer

yetmez

regulasyonlar gelmeli

sokuk ravioli mavioli de katarlılar domalma da bitmeli kendnze geln lan

ingiltere'de, almanya'da taraftarın futbol kültürü, tribün kültürü olması büyük bir şans oldu bizim için. yoksa türkiye'de falan filan olsa taraftarlar aaa ne güzel para falan veriyorlar diyip onaylarlardı bu mevzuyu.

Devlet başkanlarının olaya müdahalesi bitirdi işi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ingiltere'de, almanya'da taraftarın futbol kültürü, tribün kültürü olması büyük bir şans oldu bizim için. yoksa türkiye'de falan filan olsa taraftarlar aaa ne güzel para falan veriyorlar diyip onaylarlardı bu mevzuyu.
forum'un kalitesini gördük zaten bu 24 saatlik süreçte. şaşırtmaması da üzdü. yani birde tüme varıp ülkedeki siyasal politikanın da sağlamasını yapan bir similasyon oldu. çakallar

Geri
Üst Alt