Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Böylece amerikalılar avrupadan çekilecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi adamlar ne güzel global çalışıyor biz neden kitlemizi kullanmıyoruz global tweet ile
sempatik olmak güzeldir abi bizi fifa uefa kullanıyor gs fb anketi açıyorsevimli bir durum ama bunun olması artı puan kazandırmadığı gibi olmaması da bir şey kaybettirmiyor.
mesela roma'nın ingilizce hesabı da zaman zaman böyle tweetler atıyor ama ne gibi bir getirisi olduğu tartışılır.
sempatik görünmek açısında güzel elbette.
Almanya koca avrupa'ya diz çöktürdü
Hitler mezarından kalksa gözleri yaşarır
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamen siyasi.bana taraftarların tepkilerinden çekindiler gibi geldi.
özellikle ingilizler stadyumların önünde protesto yaptı.
ingiliz taraftalar avrupa'daki en pahalı biletleri ve yayın bedelini ödüyorlar. sırt çevirirlerse kulüpler dibe çöker.
bu sisteme en büyük kazığı çakanlardan birinde türk geni olması şahsımı onurlandırıyor boris jonsın abim benim
buna ancak gülerim!!bu sisteme en büyük kazığı çakanlardan birinde türk geni olması şahsımı onurlandırıyor boris jonsın abim benim
Devlet başkanlarının olaya müdahalesi bitirdi işibana taraftarların tepkilerinden çekindiler gibi geldi.
özellikle ingilizler stadyumların önünde protesto yaptı.
ingiliz taraftalar avrupa'daki en pahalı biletleri ve yayın bedelini ödüyorlar. sırt çevirirlerse kulüpler dibe çöker.
forum'un kalitesini gördük zaten bu 24 saatlik süreçte. şaşırtmaması da üzdü. yani birde tüme varıp ülkedeki siyasal politikanın da sağlamasını yapan bir similasyon oldu. çakallaringiltere'de, almanya'da taraftarın futbol kültürü, tribün kültürü olması büyük bir şans oldu bizim için. yoksa türkiye'de falan filan olsa taraftarlar aaa ne güzel para falan veriyorlar diyip onaylarlardı bu mevzuyu.