Bu kadar basiretsizliği tff bile yapmamıştır.madem cayacaktınız niye kurdunuz olm ligi.biz türk spor yöneticilerine veya kendi başkanımıza yaptıkları,söylemleri yönünden çok ağır eleştiriyoruz.Gelin görün ki dünya devi dediğimiz takımların başkanları bizim işbilmez türk yöneticilerinin bile alamayacağı ahmakça kararlara imza atabilmeleri hayret verici gerçekten.Demekki statüsü,milliyeti ne olursa olsun insanoğlunun her şartta malca karar verme potansiyeli oldukça yüksek.

Burda bana sallayanlar vardı "geleceği görmüyorsun büyük oyunu görmüyorsun yeğen" diye, noldu verdiler mi 300 milyon euro ayak bastı parası

bu kadar para babasının hemen geri adım atması her şeye rağmen tuhaf geliyor. bunlar sıradan herifler değil. her biri milyarder.

acaba blöf müydü diye düşünmeden edemiyorum

Oglum ya glazer gidecekmis woodward gitti zaten
bize yok mu ya kroenke defol git artik

Tüh be! Şimdi biz kurtulamadık mı bu turkcell süper şike liginden? Alamadık mı 200 milyon avro ayak bastı parası? Yediler mi Perez başganımın başını? Hainler! Vatan hainleri...

Tüh be! Şimdi biz kurtulamadık mı bu turkcell süper şike liginden? Alamadık mı 200 milyon avro ayak bastı parası? Yediler mi Perez başganımın başını? Hainler! Vatan hainleri...
Başkanımız Ünal Aysal gelişmeleri ahbabı olan bakırköy belediye başkanının evinde takip etmekte

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt