Evet arkadaşlar, bir kez daha tescillendi ki mihmandarımız her daim Sayın Ünal Aysal Hazretleri olmalıdır. Kendisinin her söylediğinin tersini yaparsak sırtımız yere gelmez!..

Ha ''Perez' le birlikte işin bizzat başında olsaydı, böyle olmazdı'' diyenleri duyar gibiyim; saygı duyarım, ne yapayım?!..

FUTBOLUN TEK BABASI

1618949902759.webp

Evet arkadaşlar, bir kez daha tescillendi ki mihmandarımız her daim Sayın Ünal Aysal Hazretleri olmalıdır. Kendisinin her söylediğinin tersini yaparsak sırtımız yere gelmez!..

Ha ''Perez' le birlikte işin bizzat başında olsaydı, böyle olmazdı'' diyenleri duyar gibiyim; saygı duyarım, ne yapayım?!..

eski başkanımıza olan bu muhalefetinin sebebi nedir üstat

Kesinlikle böyle olmazdı ve bu devrim gerçekleşirdi.

eski başkanımıza olan bu muhalefetinin sebebi nedir üstat
Bir zamandan sonra yaptığı her işin, söylediği her sözün yanlış olması...Bana göre öyle ki Dürüst-Albayrak-Terim üçlüsünü derdest ettiğinde bile kendisini desteklemiş biri olarak söylüyorum, mesajlarımla sabittir; fena halde yanılttı maalesef...

TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı: "Aldığımız bilgiye göre Manchester City ve Chelsea çekilmiş, Atletico Madrid de muhtemelen çekilecekmiş. Çözülme bekliyorduk zaten. Öyle bir özelleşme, böyle bir darbe, dünya futbolu için kabul edilemezdi. Türkiye'den herhangi bir kulübe teklif söz konusu değil. Hiç zannetmiyorum. Olsa bile UEFA ve FIFA'nın yaptırımları uygulanır. Ama öyle bir şeyi zannetmiyorum"

Yemmiydi acaba bu iş

Uefa şlyi birden 36 takımlı lig usulune çevirip 6 milyar dolara çıkardı bütçeyi

bu karardan önce bi adım atmamıştı
Belliydi bu zaten. Büyük ihtimalle sen duymadın. Ama zaten bu 12 kulübün sitemi 2024'te gelecek bu 36 takımlı yeni sistemin berbatlığı üzerineydi. Şimdi bu kulüp dağılsa bile Amerikalılar ve diğer yabancı sermayeli camialar bir daha dönmemek üzere bir daha Avrupa futbol piyasasına girmezler. Premier Lig ve diğer büyük ligler de öyle büyük paraları artık hayatta bulamaz çünkü ben bu büyük sermayeleri küstürdüklerini düşünüyorum takımların taraftarlarının, UEFA-FIFA ikilisinin ve hükümetlerden gelen büyük tepkilerin. Bunu hiç beklemiyorlardır cidden. Şimdi bu olay gerçekleşmezse cidden büyük bir devrim olur futbolda. Bu büyük takımların sahipleri, başkanları ve CEO'ları falan tamamen istifa eder. Onun da haricinde sahipli kulüp sistemi bile bitebilir bu durum sonrası çünkü artık kulüpler kar etmiyorlar ve bu yeni gelecek sistem hayata geçmezse tüm büyük kulüpler sıkıntıya girecek belli ki.

Bu son yıllarda açılan makasın kapanması anlamına da geliyor aynı zamanda.

o kadar ugrastilar 48 saat'te iptal oldu :asd:

Macun tüpten çıkmıştı, siyasi baskı ile yine içine sokmak isteniyor."Siyaset futbola karışırsa üyelikleri askıya alırım" diye ülke federasyonlarina tehditler savuran FİFA'nin ikiyüzlü yanı bir kez daha ifşa olmuştur.

Evet resmen patladı diyebiliriz artık. Taraftarın isteği dışında bir şey yapılamaz, parayı veren onlar bu kulüpler en büyük markaysa nedenleri taraftarları.

Geri
Üst Alt