Ben böyle omurgasizlik görmedim. Neden kabul ettiniz neden 1 günde caydiniz? Ne değişmiş olabilir şu bir günde acaba? Taraftar baskısı falan değil bu. Ya topçular baki ypti milli takım mevzusundan ya siyasi bi baskı söz konusu. Üstelik inanılmaz rakama sponsor bulmuşken.

Perez ı değişik düşünceler satmıştır şimdi

GSC Mobile App

Ben böyle omurgasizlik görmedim. Neden kabul ettiniz neden 1 günde caydiniz? Ne değişmiş olabilir şu bir günde acaba? Taraftar baskısı falan değil bu. Ya topçular baki ypti milli takım mevzusundan ya siyasi bi baskı söz konusu. Üstelik inanılmaz rakama sponsor bulmuşken.

Perez ı değişik düşünceler satmıştır şimdi

GSC Mobile App
Sanki bilmiyorlardi baski olacagini

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında İngiliz siyaseti son Brexit kararı sonucunda daha korumacı bir anlayışa döndü.Heysel faciası sonrası aldıkları gibi radikal bir karar da EPL üzerinde çıkabilir.Sermayenin dışarı çıkmasını istemiyorlar, söylediğin ekonomik kısıtlamalar hatta yabancı sınırı dahil birçok kısıtlama gelebilir.
Aynen öyle olacak. İçe dönecekler ki bu dünyada içe dönüp de zarar etmeyecek kadar büyük ekonomisi olan iki ülkeden birisi İngiltere zaten. Yapabilirler.

perez reis hata ettin ama mesela satrançta da böyle bir durumda taşı feda etmiş gibi davranır yola devam edersin

gel şu konuda anlaşalım senin rakibin cl değil epl, bu lig de en sonunda cl'ye değil epl'ye rakip olacak

o halde senin bu ingiliz muhafazakar sürtüklere ihtiyacın yok bunu bir anti-epl ligine dönüştürmek de senin elinde

Cimbomu davet et o sana yolu gösterir

Abbas C. Lover

şunu biriniz pereze ulastırabilir mi?

diğer elit kulüpler gibi balıklama atlamayan bayern'i takdir etmek lazım.

psg de var ama onların sahibinin uefa ile olan yayın anlaşmaları ve katar'daki dünya kupasını düşünürsek uefa ve fifa'ya savaş açmaları kısa vadede mümkün değildi.

Simdi ingiliz tohumlari caydığına göre biz Real Madrid ile her hafta ortasi maç yapabiliriz ve parayi aramizda kırışabiliriz ha

Tff bundan ders almalı. Lobiyle ikili ilişkilerle kafana göre radikal karar alırsan kırılma yaratırsın bin pişman olursun.

Geri
Üst Alt