Avrupada Hangi Seviyedeyiz?

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Psv'nin 5 attiğini duyunca avrupadaki gseviyemizi sorguladim sizce ilk 100 kulubun icinde miyiz?

puandır, kupadir demiyorum baya baya kadro kalitesi ve oyun sistemi olarak kaçinciyiz sizce?

UEFA Avrupa liginde bile 4.kategoriden gireceğimiz için şu anda tek mücadele edeceğimiz kulvar Konferans ligi

Bora Bora adalarında kokonat içen dayılar takım kursa 3 seneye bizi gömecek seviyeye gelir. Seviye vizyon hiç bir bok yok bizde

Açık konuşmak gerekirse bu kadro Hollanda liginde küme düşer. Oradan hesaplayın. Kim kandırıyor gs'lileri bilmiyorum, yıllardır bas bas bağırıyorum. Niye 2.lig futbolcularıyla oynuyoruz? Üstüne sözleşmeleri bitenlerle sözleşme yeniliyoruz?

Fatih terim seviyesinde. Modern futbolda yeri olmayan bir hoca ile modern futbol dünyasında yerin olamaz. Basit 100 yıl önce kupa galipler kupasını kazanmış takımdan farkın yok.

Önceden bir şekilde kaliteli futbolcuları harmanlayabiliyordun. Artık bu havuz bitti ve senin futbol iklimin buna kendi kendini bile idare edemeyecek durumda olduğu için buna cevap veremiyorsun. Bir nevi tam olarak gerçekler yüzümüze vurmaya başladı ve bunun da negatif yönünü kupalara artık direkt katılamayacak duruma gelmemizden direkt olarak görüyoruz.. Bu da son 4-5 yıldır veya belki daha fazla bir süre dahilinde geleneksel hale geldi. Avrupa'yı bırak, kendi ligini bile idare edebilecek miyiz diye düşünecek haldesin. Bırak Avrupa şimdilik kalsın ki, Burak Elmas'a burada katılıyorum. Geleceği düşünelim eyvallah da, bu süreyi verebileceğimiz doğru sistem, idare ve yönetici sınıfı şu anki mevcut kişiler mi? Bu ciddi sorgulanır, sorgulanmalı.

Tabii çok daha genel bakarsak benim açımdan tek radikal çözüm, kulübün satılıp bir sahibi olması.

Avrupa kupalarına ayda yılda bir kere katılan Kazakistan, Rusya takımları gibiyiz. Üzgünüm ama tarihimizden başka hiçbir şeyimiz yok. Koca bir hiç.

Oyumuzu dogru kullanmayi bilmeliyiz objektif olarak;

1628230661144.png

Geri
Üst Alt