Avrupa'da Sempati Duyduğunuz Takımlar

Dönemsel olarak farklı takımları takip etmişliğim vardır lakin asıl bir tane , Celtic.

ne kadar kendimi zorlasamde 15 yildir ingilterede yasasamde Galatasaray'den baska hic bir takim girmiyor su gonlume cok denedim olmuyor ..

Murata Futbol Takımı - 2012/2013 @ Mackolik.com

San Marino demişken bir sevdadır San Marino bizde, kessen damarımızı kanımı mavi-beyaz akar. :D

Bu da FM'de çalıştırdığım dönemlerden bir takım. Şu takım ve ülkeyi yönetmek için yama bile indirmiştim hey gidi günler. :)

Kadrosunu da ezbere sayabilirim, çünkü kimse yok şu an. :D

Almanya: Borussia Dortmund (Cocuklugumdan beri, oyle son 1-2 senede degil. Almanya'da oturduk o kadar :D )

Ingiltere: Liverpool

Türkiye : Galatasaray

İspanya : Real Madrid

İtalya : AC Milan

Almanya : Bayern Münih

İngiltere : Liverpool

İskoçya : Celtic

Hollanda : Ajax

Fransa : Olympique de Marseille

Türkiye : GALATASARAY

Ispanya: REAL MADRID

Almanya : Hamburg

Ingiltere : Manchester c. , Liverpool

Italya: Juventus T.

Galatasaray dışında tuttuğum bir takım yok ama Blackburn Rovers' ı seviyorum.

Bak şimdi özendim. 14 için yama arayayım bari. :p

San Marino milli takımı ile 1-0 yenildiğim maçtan sonra ülkenin gururunu yükselttiğim için teşekkür ediyorlardı.

Zamanında Azerbaycan ve Kazakistan'ı yenmiştim ve grupta 7 puan toplamıştım, Federasyon heykelimi dikme kararı almıştı. :D

Bu zaferler sonrası torba atlamıştık haliyle, ama devamı gelmedi.

Galatasaray SK

AS Saint-Étienne

Cardiff City FC

KF Skënderbeu Korçë

IFK Göteborg

Galatasaray - Liverpool - Miami Heat bunlar taraftarlık boyutunda, R. Madrid ve Celtic'e de sempatim var ufakta olsa.

San Marino milli takımı ile 1-0 yenildiğim maçtan sonra ülkenin gururunu yükselttiğim için teşekkür ediyorlardı.

Zamanında Azerbaycan ve Kazakistan'ı yenmiştim ve grupta 7 puan toplamıştım, Federasyon heykelimi dikme kararı almıştı. :D

Bu zaferler sonrası torba atlamıştık haliyle, ama devamı gelmedi.

Milli takımda devamının gelmesi zor. Sonuçta eldeki oyuncuların kalibresi baki kalıyor.

La Fiorita ile ŞL oynamak istiyorum. :)

Geri
Üst Alt