- 12 Ocak 2013
- 50.757
- 60.093
- 4.323
fb ile hazır aramız iyi gerek yok böyle aksiyonlara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bakılırsa ne kaliteli kadrolar ile kadıköye gitmiştik ve kaybetmiştik ve sonrasında belhandalı kadro kazandıBu kadrolarla istemem
Ülke puanı sistemini baltalayan bir durum bu, bu kadar erken eşleşmeye izin verilmesi kesin olarak 1 takımın elenmesi sonucuyla yüz yüze bırakıyor, diğer türlü 2 takımda elenebilir ama 2 takımda tur atlayabilir bu ihtimal varken ülke puanı sistemini baltalayan bir duruma nasıl izin vermişler anlamadım.
Ama eşleşirsek eğer daha kolay olacaktır hem bize karşı travmaları var hem de Avrupa travmaları var![]()
Evet ama Belhandali takim iyiydi + fenerbahce gercekten kotu kadrolarla oynadi.Öyle bakılırsa ne kaliteli kadrolar ile kadıköye gitmiştik ve kaybetmiştik ve sonrasında belhandalı kadro kazandı
2 ağustos
uefa listemiz ne zaman belli oluyor bilgin var mı2 ağustos
Bilmiyorum. Normalde son günden 2 gün sonra siteye yüklüyorlardı. Bu sezon 3-4 gün sonrasını buldu geçen turda. Sürekli kontrol ediyorum.uefa listemiz ne zaman belli oluyor bilgin var mı
Bir de Avrupa'da çakmış oluruz.
Adamlar bize göre daha kötü şuan hazır değiller , adam gibi transferleri yok eşşekbahçe'den mi korkacağız
Net
ÇAKARIZ
Nefret ediyorum soyle mesajlardan kus olma ihtimalinde var tabi ki