Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.247
- 51.253
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sofascore'da mı çalışıyorsun?İlk 22'da pas sayıları 119'a 11 Sydney Fc'nin şu anda lider olan Wellinghton Phoenix'e karşı 1 üstünlüğü bulunmakta..
Maç ekranında bu bilgiyi verdiler reis yavsofascore'da mı çalışıyorsun?
Kendi analiz sitemizi mi kursak knk. Herkesten iyi yapacagimiza suphem yok olm :dMaç ekranında bu bilgiyi verdiler reis yav![]()
@Emre Zeytinli Bu olabilir kanksKendi analiz sitemizi mi kursak knk. Herkesten iyi yapacagimiza suphem yok olm :d
@Onur Üründül Ben 1 ara Avustralya'ya gitmeyi harbi harbi planlıyodum Onur'um bilirKeşke Avustralya’da yaşasaydım
Dünyanin öbür ucunda oldugu icin midir nedir bilmem, ama bazi seylerden uzak duracakmisim gibi gelir bana hep@Onur Üründül Ben 1 ara Avustralya'ya gitmeyi harbi harbi planlıyodum Onur'um bilirSonrasından vazgeçtim ama hayalimde yine de reis yav
![]()
İnşallah tez zamanda kurtarırsın kendini Muradım@Onur Üründül Ben 1 ara Avustralya'ya gitmeyi harbi harbi planlıyodum Onur'um bilirSonrasından vazgeçtim ama hayalimde yine de reis yav
![]()
İnşallah Onur'um sen de kurtarırsın kendini..İnşallah tez zamanda kurtarırsın kendini Muradım
FotMob olayyysofascore'da mı çalışıyorsun?
oraya mı çalışıyorFotMob olayyy