Murat Durmaz
Hocaların Hocası
sofascore'da mı çalışıyorsun?İlk 22'da pas sayıları 119'a 11 Sydney Fc'nin şu anda lider olan Wellinghton Phoenix'e karşı 1 üstünlüğü bulunmakta..
Maç ekranında bu bilgiyi verdiler reis yavsofascore'da mı çalışıyorsun?

Kendi analiz sitemizi mi kursak knk. Herkesten iyi yapacagimiza suphem yok olm :dMaç ekranında bu bilgiyi verdiler reis yav![]()
@Emre Zeytinli Bu olabilir kanksKendi analiz sitemizi mi kursak knk. Herkesten iyi yapacagimiza suphem yok olm :d
Cemrem'i de Canlı Skorla olan birime veririz
Hem siteyid e ayarlar o kadar hacker aman yazılımcı halleder o işleri bence 
@Onur Üründül Ben 1 ara Avustralya'ya gitmeyi harbi harbi planlıyodum Onur'um bilirKeşke Avustralya’da yaşasaydım
Sonrasından vazgeçtim ama hayalimde yine de reis yav 
Dünyanin öbür ucunda oldugu icin midir nedir bilmem, ama bazi seylerden uzak duracakmisim gibi gelir bana hep@Onur Üründül Ben 1 ara Avustralya'ya gitmeyi harbi harbi planlıyodum Onur'um bilirSonrasından vazgeçtim ama hayalimde yine de reis yav
![]()
İnşallah tez zamanda kurtarırsın kendini Muradım@Onur Üründül Ben 1 ara Avustralya'ya gitmeyi harbi harbi planlıyodum Onur'um bilirSonrasından vazgeçtim ama hayalimde yine de reis yav
![]()
İnşallah Onur'um sen de kurtarırsın kendini..İnşallah tez zamanda kurtarırsın kendini Muradım
FotMob olayyysofascore'da mı çalışıyorsun?
oraya mı çalışıyorFotMob olayyy