- 29 Ocak 2023
- 15.957
- 8.987
- 1.203
Pozisyon bile yok.Eziyet futbol burda cidden oynamayı bilen yokSydney maçları genelde gollü olurdu şuan ne durumda bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyon bile yok.Eziyet futbol burda cidden oynamayı bilen yokSydney maçları genelde gollü olurdu şuan ne durumda bilmiyorum.
Lig'de en çok penaltı kazanan 2. takım onlar.Kullandıkları 7 penaltının 1'ini gol atmışlarŞerefsiz hakemlerin Perthimize penaltı vermesi bizi oldukça şaşırttı.
Alışık olmadığımızdan kaçırıyoruz.Lig'de en çok penaltı kazanan 2. takım onlar.Kullandıkları 7 penaltının 1'ini gol atmışlar![]()
Kangurular trafoya mı zıplamış ne olmuş?Maçta ufak 1 elektrik kesintisinden dolayı ara verilmişti maç tekrardan başladı![]()
Maç berabere bitebilir reis.İstatistiklere göre çok şut var gibi gözükse de bu maçın İy'si en fazla 1-0 biterdi penaltılar dışında.Üst olursa da 2-2 biter bence reis..Üst olur mu Muratım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sahaya kanguru girdiği oluyor mu reis8. gol de 2 asistle oynayan Tolgay Arslan'dan geldi skor 7-1![]()