Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.293
- 2.916
- 1.668
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Personal trainer ile calisiyordu ozel olarak.Muhtemelen avrupada idmanlarını yapıyordu. Direkt otele geçmiş takımla birlikte. Güzel.
Ekli dosyayı görüntüle 251632
Bu kadar kişiyle nasıl çalışılırki zaten? Bunlara düz koşu yaptırsan en az 19 kişinin ayağı birbirine takılır.İzinli olanları dahil etsen 40'tan fazla futbolcu var sadece üstteki listeye üstün körü baksan bile seneye olmaması gereken en az 20 futbolcu var. Her sene aynı kampa dolduruyoruz herkesi 5-10 dakika süre alıyorlar beğenilmiyor yollanıyor sonra seneye yine geliyorlar.
Baran Aksaka'yı kampa almışlar Tff 1'de 30 dakika süre almış, Ross'un toplam 10 tane ilk 11'i var Halil vs. gibilerine girmiyorum bile. Bu adamların akıbeti her sene aynı transfer döneminin sonunda bir yerlere kiralanma sonra seneye tekrar kampa götürülme. Olmayacağı belli adamlarda gereksiz ısrar var.Bu kadar kişiyle nasıl çalışılırki zaten? Bunlara düz koşu yaptırsan en az 19 kişinin ayağı birbirine takılır.
Oyuncu verememe, satamama, uygun takıma kiralayamama, planlayamama gibi sıkıntılarımızla da bağlantılı biraz.Baran Aksaka'yı kampa almışlar Tff 1'de 30 dakika süre almış, Ross'un toplam 10 tane ilk 11'i var Halil vs. gibilerine girmiyorum bile. Bu adamların akıbeti her sene aynı transfer döneminin sonunda bir yerlere kiralanma sonra seneye tekrar kampa götürülme. Olmayacağı belli adamlarda gereksiz ısrar var.
Fiziğine yatırım yapmayan altyapı oyuncuları direk şutlanmalı.Ali Turalp yaşı henüz gençken bir meslek sahibi olmak için bir ustanın yanına çırak olarak falan verilmiş olabilir. Kendisi açısından doğru hamle de bu olabilir açıkçası.
Oğuz Aydın yada Doue ben yarın katılacağını sanmıyorum. Biraz bu kulübü tanıdıysa oyuncu transferi bitse bile gelmesi, sağlık kontrolü, videosu, fotoğrafı derken Cuma- Cumartesiyi bulur bu iş.Süleyman Rodop: "Sanırım yarın bir transfer Avusturya kampına katılır."
+sanchez.Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün ilk kampta yer almayacak. (Ajans1905)
Benim de en çok ümitli olduğum Efe Akman renktaşım, Gökdeniz de çok kısa kısa kesitlerini izledim o da potansiyel olarak çok şey vadediyor gibiEfe Akman. Çevre kontrolü ve oyun sezgisi mi dersin olgunluğu mu dersin o konuda bence en öne çıkan oyuncu. Gökdeniz Gürpüz'ün izlediğim bir kaç maçta dripling özelliğinin ön planda olduğunu gördüm. Ben çok fazla maçlarını izlemedim ama o yüzden daha fazla takip edenler daha ayrıntılı anlatabilirler.