Avusturya Kamp Kadromuz Açıklandı

İzinli olanları dahil etsen 40'tan fazla futbolcu var sadece üstteki listeye üstün körü baksan bile seneye olmaması gereken en az 20 futbolcu var. Her sene aynı kampa dolduruyoruz herkesi 5-10 dakika süre alıyorlar beğenilmiyor yollanıyor sonra seneye yine geliyorlar.
Bu kadar kişiyle nasıl çalışılırki zaten? Bunlara düz koşu yaptırsan en az 19 kişinin ayağı birbirine takılır.

Ali Turalp yaşı henüz gençken bir meslek sahibi olmak için bir ustanın yanına çırak olarak falan verilmiş olabilir. Kendisi açısından doğru hamle de bu olabilir açıkçası.

Bu kadar kişiyle nasıl çalışılırki zaten? Bunlara düz koşu yaptırsan en az 19 kişinin ayağı birbirine takılır.
Baran Aksaka'yı kampa almışlar Tff 1'de 30 dakika süre almış, Ross'un toplam 10 tane ilk 11'i var Halil vs. gibilerine girmiyorum bile. Bu adamların akıbeti her sene aynı transfer döneminin sonunda bir yerlere kiralanma sonra seneye tekrar kampa götürülme. Olmayacağı belli adamlarda gereksiz ısrar var.

Baran Aksaka'yı kampa almışlar Tff 1'de 30 dakika süre almış, Ross'un toplam 10 tane ilk 11'i var Halil vs. gibilerine girmiyorum bile. Bu adamların akıbeti her sene aynı transfer döneminin sonunda bir yerlere kiralanma sonra seneye tekrar kampa götürülme. Olmayacağı belli adamlarda gereksiz ısrar var.
Oyuncu verememe, satamama, uygun takıma kiralayamama, planlayamama gibi sıkıntılarımızla da bağlantılı biraz.

Ali Koç sayesinde daha güzel yer bulmuş olabiliriz.

Galatasaray'ın Avusturya'da kamp yapacağı yer; Spa Resort Geinberg.

1000094346.jpg

Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün ilk kampta yer almayacak. (Ajans1905)

Süleyman Rodop: "Sanırım yarın bir transfer Avusturya kampına katılır."

Ali Turalp yaşı henüz gençken bir meslek sahibi olmak için bir ustanın yanına çırak olarak falan verilmiş olabilir. Kendisi açısından doğru hamle de bu olabilir açıkçası.
Fiziğine yatırım yapmayan altyapı oyuncuları direk şutlanmalı.

Süleyman Rodop: "Sanırım yarın bir transfer Avusturya kampına katılır."
Oğuz Aydın yada Doue ben yarın katılacağını sanmıyorum. Biraz bu kulübü tanıdıysa oyuncu transferi bitse bile gelmesi, sağlık kontrolü, videosu, fotoğrafı derken Cuma- Cumartesiyi bulur bu iş.

la yunuzum diğerleri neyse de senin yatman da eksik kalsın be kardeşim. emin'i sakız parasına satacak adamlara güvenilip haktan mı faydalanılır. git tatilini avusturya'da yap.

Efe Akman. Çevre kontrolü ve oyun sezgisi mi dersin olgunluğu mu dersin o konuda bence en öne çıkan oyuncu. Gökdeniz Gürpüz'ün izlediğim bir kaç maçta dripling özelliğinin ön planda olduğunu gördüm. Ben çok fazla maçlarını izlemedim ama o yüzden daha fazla takip edenler daha ayrıntılı anlatabilirler.
Benim de en çok ümitli olduğum Efe Akman renktaşım, Gökdeniz de çok kısa kısa kesitlerini izledim o da potansiyel olarak çok şey vadediyor gibi

Efe Akman ve Gökdeniz Gürpüz ikilisini şöyle uzun uzadıya izlemek isterim

25.Şampiyonluk yolculuğumuza Avusturya Kampıyla başlıyoruz. Takımdaki herkes çok diri İcardi, Zaha özellikle geçtiğimiz sezona oranla çok fit gözüküyorlar. Barış, Kerem, Abdülkerim, Sanchez ve Transferler de gelince tam kadro olacağız. Sonu 3.kez art arda Şampiyonluk olsun InCollage_20240709_183707769.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt