- 16 Haziran 2010
- 190.907
- 133.639
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dosta güven, düşmana korku veren 3lü.
Tahminimce en az bir 10 gun izinli olurlar.Milli takımda oynayan oyuncular 2. kampa kadar izinli mi acaba? Sonuçta daha yeni elendiler Sanchez hala milli takımda 2 hafta izinli oluyorlardı değil mi onlar?
İlk kampların olayı bu değil mi zaten.İzinli olanları dahil etsen 40'tan fazla futbolcu var sadece üstteki listeye üstün körü baksan bile seneye olmaması gereken en az 20 futbolcu var. Her sene aynı kampa dolduruyoruz herkesi 5-10 dakika süre alıyorlar beğenilmiyor yollanıyor sonra seneye yine geliyorlar.
İyi o zaman o çocuktan da umutluyum ilk 11 olmasını beklemiyorum ama iyi bir yedek ve rotasyon olabilir. Yedek ve rotasyon oyuncularını özellikle yerli için mümkün olduğunca alt yapıdan olmasının doğru olacağını düşünüyorum zamanla.
Ali turap orda baktim, berk kizildemir bilinmiyorHemen telaş etmeyin U19 Avrupa Şampiyonası var belki oraya katılmıştır bizim geri kalan jr. aslanlar.