Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.885
- 13.778
- 1.398
hesabına yanlışlıkla yatan 3 milyon tlyi çatır çatır yemiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doruk siz yillardir feramuzu 1.90 Dalyan gibi reklam ettiniz. Resimde ki halı tam bir beybifaceÖglen camiden çıktım mevlana meydanından geçip eve gidiyorduk. Arkada garç gurç sesler geliyor. Ihtiyarlar olarak başımızı çeviripte geriye bakamıyoruz.
Önce durup sonra tüm bedenimiz ile geriye dönüp o şekilde bakabiliyoruz. Baktık feramuz altında mavi bir kot üstünde çizgili konya esnaf tarzı bir gömlek ile kay kay yapiyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 315308
kaykayın tekerlerinden gırç gırç sesleri duyunca birbirimize bakıp güldük. Deli oğlan az daha bizi ezecektin dedik. Tam olarak gta 6 oyunundan firlatmış bir tipteydi. Bizden çok daha modern ve akıllıydı.
Nasilda guzel kaldirmiş
Ekli dosyayı görüntüle 315309
Ekli dosyayı görüntüle 315312
Geçmiş olsun seni de mi tokatladıhesabına yanlışlıkla yatan 3 milyon tlyi çatır çatır yemiştir
param olmadığı için henüz tokatlanamadım ama parayı vurunca feramüz tokatlanmak için sabırsızlanıyorumGeçmiş olsun seni de mi tokatladı
#feramuzmagdurlari
Feramuz sendromuna yakalanmışsın gecmis olsunparam olmadığı için henüz tokatlanamadım ama parayı vurunca feramüz tokatlanmak için sabırsızlanıyorum
Çok iri bir adam.Doruk siz yillardir feramuzu 1.90 Dalyan gibi reklam ettiniz. Resimde ki halı tam bir beybiface
Skinny feramuz mu?Çok iri bir adam.
Ortak arkadaşımızın kız istemesi vardi, bizde feramuzla davetli olarak gittik. Kapıyı açtı kız tarafı urfalı bir aileydi. Önce damat ve anne babası girdi. Ben ve arkamdan feramuz girrdi eve.
Kızın babası bana hoşgeldin derken yüzüme bile bakmadi. Feramuza iki avucunu açıp masallah maşallahhh diye iç çekti.
1.93 boy altında dapdar skinny pantolon maviş gözlerr. Zaten gitmeden önce kahvede okey oynamıstık. Sigara dumanından gözleri alerjik olduğundan kızarır.
Sacları ıslak ve jöleli peder bey böyle pohpohlayınca feramuz yandan bakip alnina düsen sac telllerini düzelttı.
Ben hatta kizdim içerde adama niye iş atıyorsun diye gülüştükk.