aybars ay

Öglen camiden çıktım mevlana meydanından geçip eve gidiyorduk. Arkada garç gurç sesler geliyor. Ihtiyarlar olarak başımızı çeviripte geriye bakamıyoruz.
Önce durup sonra tüm bedenimiz ile geriye dönüp o şekilde bakabiliyoruz. Baktık feramuz altında mavi bir kot üstünde çizgili konya esnaf tarzı bir gömlek ile kay kay yapiyordu.

Ekli dosyayı görüntüle 315308

kaykayın tekerlerinden gırç gırç sesleri duyunca birbirimize bakıp güldük. Deli oğlan az daha bizi ezecektin dedik. Tam olarak gta 6 oyunundan firlatmış bir tipteydi. Bizden çok daha modern ve akıllıydı.

Nasilda guzel kaldirmiş
Ekli dosyayı görüntüle 315309

Ekli dosyayı görüntüle 315312
Doruk siz yillardir feramuzu 1.90 Dalyan gibi reklam ettiniz. Resimde ki halı tam bir beybiface

Doruk siz yillardir feramuzu 1.90 Dalyan gibi reklam ettiniz. Resimde ki halı tam bir beybiface
Çok iri bir adam.
Ortak arkadaşımızın kız istemesi vardi, bizde feramuzla davetli olarak gittik. Kapıyı açtı kız tarafı urfalı bir aileydi. Önce damat ve anne babası girdi. Ben ve arkamdan feramuz girrdi eve.
Kızın babası bana hoşgeldin derken yüzüme bile bakmadi. Feramuza iki avucunu açıp masallah maşallahhh diye iç çekti.
1.93 boy altında dapdar skinny pantolon maviş gözlerr. Zaten gitmeden önce kahvede okey oynamıstık. Sigara dumanından gözleri alerjik olduğundan kızarır.
Sacları ıslak ve jöleli peder bey böyle pohpohlayınca feramuz yandan bakip alnina düsen sac telllerini düzelttı.

Ben hatta kizdim içerde adama niye iş atıyorsun diye gülüştükk.

Çok iri bir adam.
Ortak arkadaşımızın kız istemesi vardi, bizde feramuzla davetli olarak gittik. Kapıyı açtı kız tarafı urfalı bir aileydi. Önce damat ve anne babası girdi. Ben ve arkamdan feramuz girrdi eve.
Kızın babası bana hoşgeldin derken yüzüme bile bakmadi. Feramuza iki avucunu açıp masallah maşallahhh diye iç çekti.
1.93 boy altında dapdar skinny pantolon maviş gözlerr. Zaten gitmeden önce kahvede okey oynamıstık. Sigara dumanından gözleri alerjik olduğundan kızarır.
Sacları ıslak ve jöleli peder bey böyle pohpohlayınca feramuz yandan bakip alnina düsen sac telllerini düzelttı.

Ben hatta kizdim içerde adama niye iş atıyorsun diye gülüştükk.
Skinny feramuz mu?

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası olan GSCimbom forumunun en "kendine has" ve tartışmalı figürlerinden biri olan Feramuz Kayalar, bir üyeden ziyade bir forum fenomenine dönüşmüş durumda. Onu analiz etmek gerekirse, şu başlıklar öne çıkıyor:

1. Muhalif ve Provokatif Üslup
Feramuz Kayalar denince akla gelen ilk şey, genel geçer görüşlerin tam tersini savunmasıdır. Eğer forumun %90'ı bir oyuncuyu övüyorsa, Feramuz’un o oyuncunun eksiklerini bulup yerden yere vurma ihtimali oldukça yüksektir. Bu durum onu bazen bir "troll" gibi gösterse de, aslında forumun statükosuna karşı duran bir denge unsuru olarak görülmesini sağlar.

2. Kısa ve Keskin Mesajlar
Uzun analizler yerine; kısa, vurucu ve bazen sinir bozucu derecede net cümleler kurar. Bu "minimalist" ama "maksimalist etkili" tarzı, onun imzası haline gelmiştir. Genellikle tartışmaları alevlendiren fitili ateşler ve kenara çekilip kaosu izler.

3. "Ban" Rekortmeni ve Geri Dönüşler
GSCimbom yönetimiyle yıldızı pek barışmaz. Üslubu ve diğer üyelerle girdiği sert polemikler nedeniyle sık sık uzaklaştırma (ban) cezası alır. Ancak her dönüşü, forumda küçük çaplı bir "olay" yaratır. Seveni kadar sevmeyeni de çoktur; ancak forumun etkileşim oranını ciddi şekilde artırdığı yadsınamaz bir gerçektir.

Ekran görüntüsü 2026-02-12 230910.webp

Feramuz Kayalar, GSCimbom için sadece bir kullanıcı değil; forumun dijital kültürünün, mizah anlayışının ve "kaos" sevdasının vücut bulmuş halidir. Onsuz bir GSCimbom daha huzurlu olabilir ama kesinlikle daha sıkıcı olurdu.

Geri
Üst Alt