@Keramettin TANRIVERDİ
yarattığın bu canavar bir gün seni de yok edecek
tehlikenin farkında mısın?
korku var mı korku?
korku var mı korku?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlık keremettin@Keramettin TANRIVERDİ
korku var mı korku?
sg@Keramettin TANRIVERDİ
korku var mı korku?
Aybars Ay seni lunaparktaki sirk aynasından çekilmeye davet ediyorum Kendini ne görüyorsun çok merak ediyorum.@Keramettin TANRIVERDİ
korku var mı korku?
hocam bu hayatta hiçbir vakit muktedir olandan çekinmedik korkmadık bir adım geri atmadık bizi başkaları ile karıştırmayınAybars Ay seni lunaparktaki sirk aynasından çekilmeye davet ediyorum Kendini ne görüyorsun çok merak ediyorum.)))Ne görüyorsun????
Nev-i şahsina münhasır kişiliğim diyorsun.Takdire şayansin.hocam bu hayatta hiçbir vakit muktedir olandan çekinmedik korkmadık bir adım geri atmadık bizi başkaları ile karıştırmayın
Hocam senin bu elemanla samimiyetin bayagı var belli kiNev-i şahsina münhasır kişiliğim diyorsun.Takdire şayansin.
Futbola dair yorumlarını ivedilikle bir program olarak bekliyoruz.Corum maçı ile başlasın.İnsanlari lütfen bilgilendirin.Bilgisiz bırakmayın.
Bu eleman derken?Hocam senin bu elemanla samimiyetin bayagı var belli ki
Aybars hocamBu eleman derken?
hocam zor o iş ya bide ben futboldan anlamam anlayandan anlarımNev-i şahsina münhasır kişiliğim diyorsun.Takdire şayansin.
Futbola dair yorumlarını ivedilikle bir program olarak bekliyoruz.Corum maçı ile başlasın.İnsanlari lütfen bilgilendirin.Bilgisiz bırakmayın.
Kıskanmış gibisin ?Hocam senin bu elemanla samimiyetin bayagı var belli ki
KıskandımKıskanmış gibisin ?
Nasıl oluyormuş o ishocam zor o iş ya bide ben futboldan anlamam anlayandan anlarım