aybars ay

09.08.2026 tarihli arama kararı kapsamında, şüpheli Aybars Ay’ın ikametgâhında yaklaşık 8,5 saat süren arama işlemi gerçekleştirilmiştir.Arama sonucunda aşağıdaki maddeler ele geçirilmiştir:
  • 147 adet vadesi defalarca geçmiş borç senedi (toplam değeri yaklaşık 1.250.000 TL)
  • Kahvehane açık hesap defteri (bira kaynaklı 487.000 TL tutarında borcun kayıtlı olduğu tespit edilmiştir)
  • 312 adet boş bira şişesi
  • 27 adet yarım tüketilmiş rakı şişesi
  • “Yarın maaş yatınca kapatırım” ibareli 1 adet hatırlatma defteri
  • 1 adet boş cüzdan
  • 4 adet yırtık tişört
  • 1 adet paslı bira açacağı
Ayrıca ikamette yapılan incelemede şüphelinin sol görüşlü eğilimleri, LGBT bireylerle yakınlık kurduğu yönündeki paylaşımları ve Rusya Federasyonu’na yönelik sempati içeren çeşitli materyaller de tespit edilmiştir.

Ele geçirilen nakit borç, bira şişeleri, kahvehane açık hesabı ve ilgili materyallerin toplam değeri yaklaşık 1.750.000 TL olarak değerlendirilmiştir.Soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Dijital materyallerin (özellikle “kahvehaneye 50 lira at, akşam kapatırım” içerikli yazışmaların) incelemesi sürmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Eskiden olsa Aybars ay külliyatı talep görmezdi.Transfer yokluğundan Aybars Ay konusu sürekli öne çıkıp düşüyor,çıkıp düşüyor.Bunu hep yapıyor.

Aybars Ay seni lunaparktaki sirk aynasından çekilmeye davet ediyorum Kendini ne görüyorsun çok merak ediyorum.:))))Ne görüyorsun????
hocam bu hayatta hiçbir vakit muktedir olandan çekinmedik korkmadık bir adım geri atmadık bizi başkaları ile karıştırmayın

hocam bu hayatta hiçbir vakit muktedir olandan çekinmedik korkmadık bir adım geri atmadık bizi başkaları ile karıştırmayın
Nev-i şahsina münhasır kişiliğim diyorsun.Takdire şayansin.
Futbola dair yorumlarını ivedilikle bir program olarak bekliyoruz.Corum maçı ile başlasın.İnsanlari lütfen bilgilendirin.Bilgisiz bırakmayın.

Futbola dair yorumlarını ivedilikle bir program olarak bekliyoruz.Corum maçı ile başlasın.İnsanlari lütfen bilgilendirin.Bilgisiz bırakmayın.
Hocam senin bu elemanla samimiyetin bayagı var belli ki

hocam zor o iş ya bide ben futboldan anlamam anlayandan anlarım

Geri
Üst Alt