- 5 Eylül 2014
- 84.477
- 70.285
- 4.513
Cesaret herkeste olan bir şey değil
Normaldir çoğunluğa sarılmak
Korkaklar her gün cesurlar bir gün ölür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cesaret herkeste olan bir şey değil
Burnunun direği sizlamistir
90'lı yıllarda Çarşının en sert zamanlarında İnönü deplasmanına gidememiş tiplerin bizi eğitebileceğini düşünmelerine ne diyorsun ?-10 derecelerde deplasman yapan bizlere gslilik öğretiliyor mithatım
Üstat ben o zamanları tam bilemem ama 2000-2008 arası çArşısı en sağlam tribündü90'lı yıllarda Çarşının en sert zamanlarında İnönü deplasmanına gidememiş tiplerin bizi eğitebileceğini düşünmelerine ne diyorsun ?
Aynen üstat 2000 sonrası da dediğin dönemde de öyleydi, 90'lardan sonra 2000'lerde de belli dönem.Üstat ben o zamanları tam bilemem ama 2000-2008 arası çArşısı en sağlam tribündü
Onun haricinde hayatında deplasman maçına gitmemiş insanları kaale almıyorum onlar en büyük gsli
Avatarindaki halkanın ne anlama geldiğini bilmiyor galiba yoksa anadolunun mert delikanlı adamı, lgbt destekçisi mi oldu??çok şeyler konuştuk çokkk.. ben anlattım o dinledi… küskünmüş bizlere... kırgınmış… ama yine de umudu varmış gelecege dair… gençlere selam söyledi…
![]()
alaka nedir ahraz herifçok şeyler konuştuk çokkk.. ben anlattım o dinledi… küskünmüş bizlere... kırgınmış… ama yine de umudu varmış gelecege dair… gençlere selam söyledi…
![]()
nedim denen hırsız dolandırıcıyı engelledim bir daha açılmamak üzerePenamuz
nedim denen hırsız dolandırıcıyı engelledim bir daha açılmamak üzere