aybars ay

Özel bir thread’i var: “feramuz kayalar” – Ocak 2023’te başlamış, şu an 147+ sayfa. Nedim Elkoparan açmış, “feramuz nerede? keramettin” etiketli. İçinde her şey var: alıntılar, memeler, troll, övgü, küfür. İnsanlar onu “alemdar v2.0”, “angry bird”, “maocu filozof” diye anıyor. Dirençli, küllerinden doğuyor, pasifize edemiyorlar.
Offf🥵🥵

Bu kadar teveccüh, istek var sizleri kıramam evet kanal açıyorum. Bu saatten sonra YouTube kick vs tarzı platformlarda haftalık yahut ya da baskın yayın olarak canlı yayında olacağız. Konuklarımızı da siz değerli ya da değersiz üyelerimiz belirleyecektir.

Başlıyoruz başlıyoruz başlıyoruz

Dostum naptın? Nasıl gidiyor işler Duşlandda , alışabildin mı? Vay anasını be demekki Trde bize bu kadarını layık görmüşler raddesine ulaştın mı? :)
@Can Erden
O kadar degil ya-cunku ameliyatli abime bakiyorum sayilri (ilaclar-fizik tedavi zavazingolaro- igne ) hasta bakici gibiyim... Eli alet tutmaz 2 senedir tamir gerektiren her halt bende.alisverisler hep bende. Oyle aman aman gezme cosma yok.

Fakat.

Ameliyat oncesinde Heidelberg kalesini gezdik-universite ortami tamamen. Bizim istiklal caddesinin birebir aynisi, kalablik renkli ve guzellik acisiindan enfes otesi.

En memnun kaldigim sey cit yok evin oralarda, kafa dinliyorsun. Sabah yurusu yapinca 2 insan goruyorsun full orman ortamlar.

Genede istanbula degismem. Sadece fiyatlar bizde abuk subuk gercekten. Burda gecinmek harbi daha ucuz.

Birde benim zorlandigim kisim dil. 6 secmeli ders ole aldigim basic seyler var ama herifleri asla anlamiyorum , ingilizce bilmiyorlarsa da onlar beni anlamiyor. 2 kere bariz turk oldugu belli adamla denk geldim "ustadim hic zorlamayalim boyle anlasalim" modunda gectik.

Geri
Üst Alt