- 20 Haziran 2011
- 60.877
- 69.241
- 4.758
Aybarsımı pavyonların eline düşürme 50 ateşleyelim2bin 2bin istiyodun 50 nereden çıktı, yinemi herşey zamlandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aybarsımı pavyonların eline düşürme 50 ateşleyelim2bin 2bin istiyodun 50 nereden çıktı, yinemi herşey zamlandı
sabah 6 suları gözlerimi zor açıyorumTam bir aslan parçası degilmi ya
@Doruk Ata TANRIVERDİ @Faysal Duvardelen @Emir Sato @Nedim V. Duran @Batıkan Kanarya
Şafak operasyonu yapacam diyordu , demekki buymuşsabah 6 suları gözlerimi zor açıyorum
foruma bakayım dedim bi de ne göreyim
en yakın arkadaşım piyanist sato bana 15 tane wow atmış
inanır mısın başımdan vurulmuşa döndüm
bu benim sırtımdan ilk vuruluşum değilŞafak operasyonu yapacam diyordu , demekki buymuş
Doruk ve Emir bizi beğenmiyor, grubumuza bile intikal etmediler, engelledim ikisinidebu benim sırtımdan ilk vuruluşum değil
şahsına blokaj uygulayacağım
dost bildiklerimiz de hain çıktı
dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
anlaşılan sato birilerininDoruk ve Emir bizi beğenmiyor, grubumuza bile intikal etmediler, engelledim ikisinide
Emir ve benim durumum özel olduğu için affımızı istedik ve nazikçe teklifinizi reddetmek durumunda kaldık.Doruk ve Emir bizi beğenmiyor, grubumuza bile intikal etmediler, engelledim ikisinide
bizi düşmanın attığı taş değil dostun attığı gül yaralar ajbarsımbu benim sırtımdan ilk vuruluşum değil
şahsına blokaj uygulayacağım
dost bildiklerimiz de hain çıktı
dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
dostum lale lale konuşmaya başladın son zamanlardaAbdülhamid'i savundu
eski dost düşman olmaz dostumbizi düşmanın attığı taş değil dostun attığı gül yaralar ajbarsım
bizim burjuva demokrat partilerle işimiz olmaz dostumYeni parti kurmuştur hayırlı olsun. İktidar yürüyüşü başladı