aybars ay

Confused David Icke GIF

Tek çocuk olduğu için ailesi ısrarla evlenmesi bekliyor ama bizim aybars nerde.. işi gücü alkol alıp, yiyip içmek.
Neyse anneciğinin ısrarlarıyla teyzesi buna bir iyi aile kızı buluyor. Teyze hem kızı hemde Aybarsı eve çağırıyor. Çay ikram edip, gençleri yalnız bırakıp siz tanışın bakalım diyor.
Aybars bakıyor kız fena değil, yanakları dolgun ve pembe pembe. Aybars demek sende konyalısın diyor? Kız aşırı çekingen olduğu için ben bilmem diyor.

Aybars kızın saflığından cesaret bulup, gözlerime baksana mavi renklilerdir diyor. Kızcağızda utanırım dese de Aybars kolunda tutup dudaklarına yapışıyor.
Kız nefesi kesildiği için karşı koymaya çalışıyor ama aybars benim boyum 1.90 kilomda 98 yanlış kişiye denk geldin deyip, annesinin ve teyzesinin evlensin diye getirdiği kızın ırzına geçiyor.

Teyzesi kısa boylu ve kambur biri sesleri duyunca odaya giriyor, aybarsı o vasiyette görünce çıldırıyor.

1784324500421.webp

kemal sunalın çöpcüler kralında kullandığı antika süpürgeyi dolaptan aldığı gibi Aybarsa kafasında kırıyor.

Aybars müstakil evin camından atlayıp doğruca meyhaneye gidiyor. O gün foruma attığı sizofrenik bir kaç mesajını paylaşmak istiyorum

Durdurun dünyayı başım dönüyor
Kafana süpürge yediğin için olmasın?
Ekli dosyayı görüntüle 265757

Bir an karşımda görünce seni
İnan ki sarılıp öpmek istedim
Keşke sadece öpseydin!!

Hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etmesi ve her güne sıfırdan başlaması beni fazlasıyla ürkütüyor.

Geri
Üst Alt