- 3 Temmuz 2012
- 139.393
- 87.867
- 5.338
stok yapıyorlar bugun baskın fln yapılmısmarketlerde yag kalmamis yalniz
bugun dısardaydım herkes elinde yagla yürüyordu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stok yapıyorlar bugun baskın fln yapılmısmarketlerde yag kalmamis yalniz

Napıyorsun bu kadar yağı kanka her 2 postundan biri yağ oldu senin20 teneke 18 lt aldım. Fiyatı 1000 leri bulacak
sana uyup bende aldım gtumuzde patlayacak gibi bu yaglar20 teneke 18 lt aldım. Fiyatı 1000 leri bulacak
kayseri halkı ne alemde ille de ampule devam diyorlar mıstok yapıyorlar bugun baskın fln yapılmıs
bugun dısardaydım herkes elinde yagla yürüyordu![]()
parayı cok sever bizim millet o yüzden belli olmazkayseri halkı ne alemde ille de ampule devam diyorlar mı
Markette yağ kalmamış yav bir şeyler almak için girdim yağ rafları bomboş.

sence kalır mı?![]()
Bugün aldığım haberler haritada yine sararacaklarını gösteriyor.kayseri halkı ne alemde ille de ampule devam diyorlar mı
Maymun gibi tırmanmışOha oha
Şuan zeytini ile ünlü bir yerde yaşıyorum. Zeytin ağaçlarının olduğu heryer imara açılmış. Ağaçlıklar evlerin arasında kalmış, kurutup kurutup ev yapıyorlar, bir ev küçücük ilçede 3-4 milyona satılıyor.Şu ülkede tarım anlamında dışa bağımlılık tam bir rezalet. Ayrıca ayçiçek yağında nasıl bağımlı olduk tam bir sürecin sonucu. Önceki yıllarda ayçiçek üreticilerin mallarını devlet baya düşük fiyattan almak istedi üretici vermedi sonra şahlanan devletimiz italatta kotayı ve vergiyi sıfırladı. Hal böyle olunca malı elinde kalan üretici başka ürün ekmeye yöneldi ve bingo ayçiçek yağında artık dışa bağımlıyız.
Yukarıdaki olayın aynısı bir çok üründe oldu, bilinçli yapılıyor başka açıklaması yok. Şuan aynı şey zeytin içinde yapılıyor, verimli alanları maden ayağına talan edip ondada dışa bağımlı yapacaklar.
Yağ kuyruğu şuan savaş olan Ukrayna'da yok son sözüm.
Orta sınıfı küçülte küçülte maymun ettiler. Starbucksta kahve içecek adam raflara tırmanır olmuşMaymun gibi tırmanmış
Bu metrolara bir de a101,bim tayfası gitmez genelde; günümüz orta kesimi, beyaz yakalı diye tabir edilenlerin gittiği bir market
Yağ üreten üretim müdürü benim oda arkadaşımdı. 3-4 gün önce uyarmıştı, mayıs ayına kadar stoğumuz var ama sonrasında yok dedi. Ama dandik bir derneğin açıklaması komedi tabii.Ortada çok saçma bir durum var.
Birincisi bir dernek çıkıp böyle bir açıklama yapamaz. Odalar, borsalar varken sen kimsin derler. Yazı bir garip zaten hadi ilgili kamu kurumuna gönderdin, neden millete yayma gereği duyuyorsun? Otorite değilsin bir şey değilsin.
İkincisi fırsatçı şerefsizler bir tane derneğin yazısı üzerinden nasıl fiyatları bu kadar yükseltebiliyor?
Üçüncüsü de yıllardır sakın ayçiçek yağı kullanmayın, çok zararlı denilen ortamda bir anda neden bu kadar kıymete bindi? İkamesi olmayan bir ürün değil ki.
Aptal aptal işler...
hasss aniden gülünce tükürüğümü yuttumOrta sınıfı küçülte küçülte maymun ettiler. Starbucksta kahve içecek adam raflara tırmanır olmuş
10-20 tenrke yağ alanlar ticari amaçla alıyor heralde, yoksa 3 senelik yağ depolamanın mantığı nedir.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sana uyup bende aldım gtumuzde patlayacak gibi bu yaglar