Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.499
- 19.531
- 1.363
Bugün yaşanan rezillikler eski dönemde yaşandığında hükümetler sorumlu diyorlardı. Şimdi dış güçler sorumlu diyorlar. Omurganıza sokayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün yaşanan rezillikler eski dönemde yaşandığında hükümetler sorumlu diyorlardı. Şimdi dış güçler sorumlu diyorlar. Omurganıza sokayım.
Ne kadara aldın?20 teneke 18 lt aldım. Fiyatı 1000 leri bulacak
600 eNe kadara aldın?
Ne marka? Merdiven altı mi?
Trakyağ.Ne marka? Merdiven altı mi?
Ben orkide 650'ye aldım bugün.
Bizim buralarda piyasası yok. Marka seçimini ben yapmıyorum. Gemi gelecekse eğer fiyatlar düşer. Pişman oldum. 45 teneke aldım bugün.Trakyağ.
Orkideyi de istesem 620’den alırdım.
Bu arada trakyağ orkideden daha kalitelidir onu söyleyim
Mahir bey bu tip cidde konularla maytap geçmeyelim lütfenBizim buralarda piyasası yok. Marka seçimini ben yapmıyorum. Gemi gelecekse eğer fiyatlar düşer. Pişman oldum. 45 teneke aldım bugün.
Ben dalga geçmiyorum ki, piyasayi öğrenmek adına sormuştum.Mahir bey bu tip cidde konularla maytap geçmeyelim lütfen
Burada 12 lira. 24 lira hiç olmadı.Rusya'ya gönderemedikleri için 24 liradan satılan kokteyl domates de 13 liraya kadar düştü.
Üstüne domates daha lezzetli.
45 tenekeyi nabacan bre mübarekBen dalga geçmiyorum ki, piyasayi öğrenmek adına sormuştum.
45 tenekeyi nabacan bre mübarek

Türkiye'deki tek işletme karabacak A.Ş sanıyorsun. İyi forumlar.45 tenekeyi nabacan bre mübarek